Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ανακοίνωση της Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ανακοίνωση της Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μία αληθινή μαχήτρια, καθώς πέρασε μία περιπέτεια την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ μετά την επίθεση με βιτριόλη που δέχθηκε, ωστόσο δεν το έχει βάλει κάτω και συνεχίζει να παλεύει μέχρι να καταφέρει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Η ίδια πέρασε τις γιορτές μέσα στο νοσοκομείο, καθώς έκανε άλλο ένα χειρουργείο (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση), όμως, φαίνεται πως τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά είναι πολύ ευχάριστα και γι' αυτό δεν στεναχωριέται καθόλου για αυτή τη μικρή δυσκολία που υπέστη.

Στην τηλεόραση η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή του Mega, Χαμογέλα και πάλι, οι οποίες διέρρευσαν το πρωί του Σαββάτου 7/1, η ίδια φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση για να συμμετέχει σε μία νέα εκπομπή που θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Dr Oz, που αφορά την υγεία γενικότερα και εδώ και πολλά χρόνια κάνει τεράστια επιτυχία στην Αμερική. Πρόκειται να έρθει στο κανάλι του ΑΝΤ1, το οποίο έχει επικοινωνήσει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, χωρίς βέβαια να είναι ακόμη γνωστό εάν υπάρχει τελική συμφωνία. Η ίδια έχει δοκιμαστεί κατά κάποιο τρόπο μέσα από τα podcast που πραγματοποιεί μέχρι και σήμερα, αφού η μορφή που φέρεται πως θα έχει το συγκεκριμένο "σόου" θα είναι ανάλογη.

Αυτή η ημέρα, όμως, είναι πολύ ξεχωριστή για εκείνη, διότι είναι η γιορτή της και η ίδια θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό γι' αυτό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με πλήθος κόσμου να της εύχεται στα σχόλια.

«Τόσα πολλά να νιώσω.. Τόσα πολλά να κατακτήσω! "Πρέπει να παλέψεις μερικές άσχημες μέρες, για να κερδίσεις τις καλύτερες μέρες της ζωής σου"», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου