«Μιλάς εσύ για ίντριγκα;»: "Χαμός" στο πλατό του Super Κατερίνα με τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά - Ο Πουλόπουλος βγήκε εκτός εαυτού

Όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μιλάς εσύ για ίντριγκα;»:

Το πρωί της Δευτέρας (9/1) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» όπως ήταν λογικό προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την χθεσινή πρεμιέρα του Survivor All Star, που καθήλωσε όλους τους τηλεθεατές με τα όσα έγιναν, κάτι που φάνηκε και στα νούμερα (δείτε εδώ πόσο έφτασαν).

Μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, ήταν και ο Αλέξης Παππάς που παρακολούθησε το ριάλιτι επιβίωσης παρέα με τον Τριαντάφυλλο (δείτε εδώ τις αναρτήσεις τους) για να σχολιάσει τα όσα έγιναν.

Ο πρώην παίκτης, που τελικά δεν ήταν μέσα στους φετινούς διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ τον λόγο) δεν δίστασε να μιλήσει έξω από τα δόντια και να "αδειάσει" πολλούς από τους παίκτες. Σχόλια που προκάλεσαν κατά κύριο λόγο τον Γιάννη Πουλόπουλο, να μην μπορεί να το αφήσει να περάσει έτσι.

Τα λόγια του Αλέξη Παππά και η ένταση στο πλατό του Super Κατερίνα

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του Survivor All-Star και σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου, που ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά το συμβούλιο του νησιού.

«Νομίζω ότι υπερβάλλει ο Περικλής. Θεωρώ ότι αν ένας παίκτης από την πρώτη μέρα εξωτερικεύει τον εαυτό μου με τέτοιον τρόπο, δεν θα έχει καλή πορεία στο παιχνίδι. Ο Κονδυλάτος δεν έχει παέι για να νικήσει τον Σάκη (Κατσούλη) με τα 20 παραπάνω κιλά που έχει από πέρσι» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

«Ο ίδιος έχει αποδείξει και από το 4ο Survivor που ήμασταν μαζί ότι είναι μέσα για το μυαλό του, για τον τρόπο που καλλιεργεί μέσα σε μία παρέα τις εντυπώσεις και την ίντριγκα. Δεν θα το παραδεχτεί όμως» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Από τη στιγμή που μπαίνει στο παιχνίδι και είναι ντυμένος επί τρία Ξέρξης, τι περιμένεις να είναι η συμπεριφορά του; Δεν σημαίνει ότι είναι κακός χαρακτήρας αλλά με κάποιον τρόπο πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό του» δήλωσε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος βρήκε εκεί την ευκαιρία να τον ρωτήσει: «Μιλάς εσύ για ίντριγκα; Που έχεις χαρακτηριστεί ο πιο ιντριγκαδόρικος παίκτης όλων των Survivor;».

Ο Αλέξης Παππάς έδειξε να μην ενοχλείται από το σχόλιο του Γιάννη Πουλόπουλου και στην συνέχεια του απάντησε πολύ ήρεμα και όσο γίνεται αντικειμενικά.

«Με τιμάνε τα λόγια σου… Το παιχνίδι αυτό θέλει σκέψη, να υποστηρίξεις τον εαυτό σου με έναν τρόπο στρατηγικό. Αν δεν έχεις κανέναν απέναντί σου… ξέρει ο Περικλής ότι είναι ο χειρότερος παίκτης αγωνιστικά, αυτό μας απέδειξε χθες… δεν είναι κακό, το γνώριζε πριν ξεκινήσει το αγώνισμα» καταλήγει ο Αλέξης Παππάς.