Γι' αυτό δεν ξέρει τι έχει: Πόσα λεφτά ζητάει η Κιμ Καρντάσιαν για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Αλήθεια τώρα; Τελικά λεφτά υπάρχουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γι' αυτό δεν ξέρει τι έχει: Πόσα λεφτά ζητάει η Κιμ Καρντάσιαν για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν «Βασίλισσα» των Selfies. Η Κιμ Καρντάσιαν, διαθέτει 340 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της και όπως μπορείτε να φανταστείτε η διάσημη τηλεπερσόνα μετέτρεψε την απήχηση που έχει στα social media σε χρήματα και ξέρει πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι.

Σύμφωνα, με το ΤΜΖ ένα μόνο ποστάρισμα για κάποια διαφήμιση μπορεί να φέρει στις τσέπες της 1.000.000 δολάρια. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδες αναφέρουν μία δικαστική διαμάχη που έχει με εταιρεία που υποστηρίζει ότι αντιγράφει το «image» της. Η ίδια ζητάει 5εκ.δολάρια και στηρίζει το ποσό με βάση όσα χρήματα βγάζει η ίδια.

Η Κιμ αναφέρει πως ένα μόνο ποστάρισμα της φέρνει 300.000 με 500.000 δολάρια. Ωστόσο, το TMZ υποστηρίζει πως το ποσό φτάνει ακόμα και το 1.000.000 δολάρια και πως ήδη η νομική της ομάδα ετοιμάζει έγγραφα με προσαρμογές για τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη.

Η διατροφή που δίνει ο West στην Κιμ

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μετά από χρόνια κοινής πορείας και γάμου αλλά και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, παρόλα αυτά τώρα βγήκε οριστικά το διαζύγιο τους και είναι επίσημα ελεύθεροι και στα χαρτιά.

Εκείνη μετά το χωρισμό της έκανε μια σχέση σύντομη ωστόσο, αφού παρόλο που φαίνονταν καλά και ερωτευμένοι μαζί, ενώ πολλοί έλεγαν πως είναι ταιριαστό ζευγάρι, αποφάσισε να τον χωρίσει. Το ίδιο συνέβη και με εκείνον, με την σχέση τους να τελειώνει πριν ακόμη αρχίσει.

«Οπότε όταν τον χώρισα, πρέπει να ξέρετε πως αφορούσε ότι οφείλεται σε ένα μόνο πράγμα, στην προσωπικότητά του», είχε πει η τηλεπερσόνα δημόσια, σχετικά με το λόγο του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους, ενώ ο καλλιτέχνης καλείται να της καταβάλει 200.000 ευρώ τον μήνα για διατροφή.

Μάλιστα, θα συνεισφέρουν εξίσου στην κάλυψη για την ασφάλεια, την εκπαίδευση και την ιατρική περίθαλψη των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους. Όσον αφορά τα περιουσιακά τους που είναι πολλά και αξίζουν δισεκατομμύρια, θα χωριστούν βάση του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

Kim Kardashian Kanye West διαζύγιο παιδιά

Να σημειώσουμε πως ο τράπερ, όταν είχε μάθει για την σχέση της Kim, απειλούσε σχεδόν καθημερινά τον σύντροφό της ακόμη και με τη ζωή του σε δημόσιες αναρτήσεις του. Τώρα λοιπόν που χώρισαν, πρέπει να είναι πολύ ευτυχισμένος.