«Να μας ζήσει το μωράκι» - Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την γέννα στον αέρα του ALPHA

Θα γίνει νονά για τρίτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Να μας ζήσει το μωράκι» - Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την γέννα στον αέρα του ALPHA

Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες και οι γέννες των τελευταίων ημερών και η Κατερίνα Καινούργιου τις έπιασε μία μία στην εκπομπή της, Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, το πρωί της Δευτέρας 9/1. Πρώτα από όλα, αναφέρθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία την Κυριακή 8/1 ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί και δημοσίευσε την πρώτη τη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα (δείτε εδώ τι είπε για την πρώην "αντίπαλό" της), ενώ έπιασε στο στόμα της και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που επέστρεψε στο σπίτι της μετά τον τοκετό, ξεσπώντας ωστόσο για την πράξη της.

Η ίδια, βέβαια, δεν στάθηκε εκεί και προχώρησε σε μία ακόμη αποκάλυψη στον αέρα του σταθμού. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μία ακόμη γέννα. Πρόκειται για μία από τις πιο καλές τις φίλες, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και η παρουσιάστρια θα είναι η νονά του.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για την γέννα στον αέρα του ALPHA

«Να πω και στην Πωλίνα μου που θα της βαφτίσω και το μωράκι, την Νιάρχου, που μας βλέπει από το μαιευτήριο, να μας ζήσει το μωράκι Πωλινάκι μου. Είναι συνεργάτιδά μου, φωτογράφος μου, χρόνια φίλη μου και μόλις έφερε το μωράκι της στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά και απάντησε στον Γρηγόρη Γκουντάρα πως είναι το τρίτο παιδί που θα βαφτίσει και συμπλήρωσε: «Μακάρι ο Θεός να με αξιώνει, να είμαι καλά και να τα φροντίζω».

Τις προάλλες η ίδια, επικοινώνησε και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να μιλήσει μαζί του για την εγκυμοσύνη της ετοιμόγεννης Ιωάννας Τούνη.

Την Τετάρτη 4/1 η Ιωάννα Τούνη επισκέφθηκε τον γυναικολόγο της για να κάνει τον προγραμματισμένο υπέρηχό της για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το μωράκι που κουβαλάει στην κοιλιά της (δείτε εδώ την φωτογραφία με το πρόσωπο του μωρού), μιας που ανησυχεί μήπως και γεννήσει χωρίς τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και χρειάζεται να λείψει για αρκετές ημέρες από την Θεσσαλονίκη.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε από αυτό τον υπέρηχο, ωστόσο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και παίχτηκε σε κάθε εκπομπή. Όταν προβλήθηκε στην Super Κατερίνα, την Πέμπτη 5/1, όμως, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του παιδιού για να δει ποια ήταν η αντίδρασή του και να του εξηγήσει πόσο ενθουσιάστηκε που έπεσε πάνω σε αυτή την εικόνα.

Το πρώτο τηλεφώνημα δεν ήταν επιτυχημένο, καθώς έμεινε αναπάντητο, αλλά η ίδια έκανε και δεύτερη προσπάθεια και μόλις εκείνος το σήκωσε άρχισε να του λέει πόσο του μοιάζει ήδη ο γιος του.

«Έπαθα σοκ με το που είδα το υπερηχογράφημα! Μου έπεσε το κινητό από το χέρι, τρελάθηκα με το που το είδα. Για μένα είναι πολύ όμορφο μωρό! Πρώτα ο Θεός! Ταλαιπωρηθήκαμε με το σκυλάκι και είμαι πάνω κάτω», είπε το διάσημο μοντέλο με την σειρά του.