«Δεν το ήξερα ότι γέννησε» - Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον τοκετό

Τα είχε χαμένα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν το ήξερα ότι γέννησε» - Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον τοκετό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και οι τρεις τους έφυγαν από το νοσοκομείο, με τον δεύτερο να κρατά το μωρό τους στην αγκαλιά του έξω από το μαιευτήριο (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε η μανούλα, ούσα γυμνή στην αγκαλιά του καλού της).

«Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή…

Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού). Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του. Ήρθαν και οι γονείς μου» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ξέσπασε σε κλάματα.

Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την γέννα της

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, σχολιάστηκε σε κάθε εκπομπή (δείτε εδώ γιατί έγινε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου) και εξαίρεση δεν αποτέλεσε και εκείνη της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA, Ελένη. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στην συνάδελφό της και εξήγησε πως παρόλο που είχε βουήξει ο τόπος, εκείνη δεν γνώριζε τίποτα, γι' αυτό και καθυστέρησε να επικοινωνήσει μαζί της.

«Της έστειλα μήνυμα χθες – προχθές, όταν το είδα στο ίντερνετ. Δεν το ήξερα ότι γέννησε. Της έστειλα τις ευχές μου μέσα από την καρδιά μου και από την απάντηση της κατάλαβα πως αυτά που λέτε είναι… Τα έχει χαμένα, έχει ξετρελαθεί. Είναι αυτό. Το φαντάζεσαι, δεν το φαντάζεσαι, όταν προκύπτει δεν περιγράφεται», είπε χαρακτηριστικά.