Αντύπας: Ανέβηκε στη σκηνή για να σώσει την γυναίκα του - Ποια είναι η κατάσταση του τραγουδιστή μετά την "επίθεση" στο νυχτερινό κέντρο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον Αντύπα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση την ώρα που βρισκόταν στην πίστα, από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου (δείτε εδώ το βίντεο). Παρόλα αυτά, ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που έχει ήδη πάρει το θέμα και επέλεξε να μη μιλήσει αμέσως μετά το συμβάν.

Το πρωί, ωστόσο, της Δευτέρας 9/1, ο ίδιος επικοινώνησε με το Happy Day του ALPHA και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή του, τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη στιγμή και ποια είναι τα συναισθήματά του. Η αλήθεια πίσω από την επίθεση, λοιπόν, σοκάρει, διότι ο λόγος για τον οποίο ο συγκεκριμένος άνδρας ανέβηκε στη σκηνή και προέβη σε αυτές τις πράξεις ήταν για να μπορέσει να σώσει την σύζυγό του.

Όλη η αλήθεια για την επίθεση κατά του Αντύπα στο νυχτερινό κέντρο

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αυτή είναι η σύζυγος και τα παιδιά του τραγουδιστή

Ο Αντύπας βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12/11 στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, όπου χάρισε στους τηλεθεατές μια μοναδική βραδιά γεμάτη με τις μεγάλες του επιτυχίες και την σπουδαία του φωνή. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις τις οποίες δέχτηκε.

Στο πλατό δίπλα του κάθισε και η σύζυγός του Στέλλα, με την οποία είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί και δυο παιδιά. Η κόρη του μάλιστα, εμφανίστηκε στον αέρα της μουσικής εκπομπής μαζί με το σύζυγό της, ντυμένη στα λευκά, αλλά και ο γιος του Πρόδρομος.

«Σε αυτά τα χρόνια πρέπει να έχουμε τσακωθεί 5-6 φορές», δήλωσε ο Αντύπας στην σχολιάζοντας τη σχέση του με την σύζυγό του (δείτε τι είχε πει για τις φανατικές θαυμάστριες του).