Ιωάννα Μαλέσκου: Για προσκύνημα στον Ταξιάρχη με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της

Η συγκινητική φωτογραφία μπροστά από την εικόνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Για προσκύνημα στον Ταξιάρχη με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της

Την επόμενη μέρα μετά την ονομαστική της εορτή επέλεξε η Ιωάννα Μαλέσκου για να ανακοινώσει τα ευχάριστα, δίνοντας σε όλους ακόμα μια ωραία αφορμή για να της ευχηθούν. Η παρουσιάστρια προτίμησε τη φετινή σεζόν να μείνει εκτός τηλεόρασης, και τελικά υπήρχε λόγος, αφού σε περίπου τέσσερις μήνες ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν μια εξέλιξη που την ήθελε πολύ, ενώ ενδεικτικό είναι πως είχε ζητήσει υπομονή και εχεμύθεια απ' όσους το μάθαιναν, μέχρι να νιώσει έτοιμη η ίδια να μοιραστεί αυτή την είδηση με τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι κι έγινε, ανεβάζοντας εκείνη μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και γράφοντας μεταξύ άλλων:

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

«Ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο “δώρο” της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας!». Εξυπακούεται πως, ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν, βρίσκονταν και δεκάδες επώνυμοι φίλοι και πρώην συνεργάτες της στην τηλεόραση (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Ανακούφιση και συγκίνηση για την Μαλέσκου μπροστά στον Ταξιάρχη

Οι τελευταίοι μήνες είχαν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, με την Ιωάννα Μαλέσκου να χαίρεται αυτό το σύντομο διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή ήταν μια περίοδος ευχάριστης προσμονής λόγω της εγκυμοσύνης, αλλά και ανασύνταξης, με δεδομένη την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση όταν όλα ολοκληρωθούν καλώς. Μία από τις λίγες φορές που έδωσε το στίγμα η παρουσιάστρια ήταν με την επίσκεψή της στη Μυτιλήνη τον περασμένο Δεκέμβριο, με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων... «Σε μια φάση της ζωής μου, που έχω αφήσει πίσω μου ό,τι με βάραινε, με προβλημάτιζε ή με έθλιβε, είχα ανάγκη από φως. Δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, πάντως βγαίνοντας από τον ναό, ακόμα και στον προαύλιο χώρο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ενέργεια με πλημμύρισε με ανακούφιση, αισιοδοξία και λαχτάρα για όσα η ζωή θα μου/μας φέρει», ανέφερε γι' αυτό το ταξίδι, λόγια που αποκτούν διαφορετικό νόημα πια, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Μαλέσκου εγκυμοσύνη Ταξιάρχης

Το who-is-who του πατέρα του παιδιού της

Λάτρεις του αθλητισμού και των ζώων, γι' αυτό και πολλοί που γνωρίζουν τους δύο μέλλοντες γονείς υποστηρίζουν πως ήδη μεγαλώνουν τρία «παιδιά»: Τα σκυλιά που μένουν μαζί τους κάτω από την ίδια στέγη. Άλλωστε, η Μπαλού ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου απευθύνθηκε στον γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων και ξεκίνησαν να μιλούν περισσότερο - ως φίλοι αρχικά (δείτε εδώ την διαφορά ηλικίας που έχουν η Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος). Ενάμιση χρόνο αργότερα περιμένουν το πρώτο τους παιδί με τον Κωνσταντίνο Δανιά, ωστόσο παραμένουν χαμηλών τόνων στα προσωπικά τους και είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που έχει εμφανιστεί μαζί (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης).

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 11/1, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ