«Φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης» - Το "άδειασμα" της Λένας Δροσάκη στον Πέτρο Φιλιππίδη

Τα είπε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης» - Το

Το πρωί της Τετάρτης (11/1) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό» προβήθηκαν οι δηλώσεις της Λένας Δροσάκη. Η ηθοποιός, που πρόσφατα είχε καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε εδώ την κατάθεση της) έκανε δηλώσεις για τον κατηγορούμενο, μετά την απολογία του.

Οι κάμερες των εκπομπών συνάντησαν πριν από λίγες μέρες, την Λένα Δροσάκη στο θέατρο και μεταξύ άλλων την ρώτησαν για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που την Δευτέρα 9/1 κατέθεσε για πρώτη φορά. Η ίδια όμως δεν θέλησε να απαντήσει, λέγοντας «ερχομαι από εκεί, είμαστε εκεί από τις 8μιση η ώρα, δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα».

Στην συνέχεια όμως την ρώτησαν και για την στιγμή όπου μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έφτασαν στα δικαστήρια χέρι χέρι. Η ηθοποιός επίσης δεν θέλησε να απαντήσει λέγοντας ευγενικά στους δημοσιογράφους «παιδιά δεν θα ήθελα να σχολιάσω», ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από τις κάμερες.

Λίγο αργότερα η κάμερα του Happy Day στον ALPHA την απαθανάτισε να κλαίει...

Τα λόγια της Λένας Δροσάκη για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη

Με αφορμή την πολυσυζητημένη απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, η κάμερα του Πρωινού συνάντησε την Λένα Δροσάκη το ίδιο βράδυ έξω από το θέατρο Τέχνης και μίλησε για την φωτογραφία που την δείχνει με ενωμένα χέρια πλάι στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς και τα όσα είπε ο συνάδελφος της.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Δροσάκη εξομολογήθηκε πως «η άφιξη των τριών μας (σ.σ. με ενωμένα τα χέρια) ήταν πράγματι μια εικόνα που και γω όταν την είδα, είπα ότι θα ήθελα οι άνθρωποι να είμαστε μια γροθιά ο ένας δίπλα στον άλλον σε κάθε στιγμή δύσκολη».

«Η απολογία είναι ένα ιερό συμβάν ανά τους αιώνες και θα το σεβαστούμε όλοι μας» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«Φαντάζομαι πως ένιωσε λύτρωση ο Πέτρος Φιλιππίδης» κατέληξε η Λένα Δροσάκη στην κάμερα της εκπομπής.