«Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον...» - Η αποκάλυψη της Ευτυχίας Φαναριώτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όχι, δεν παρακολούθησα την απολογία του»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του σε σχέση με τον...» - Η αποκάλυψη της Ευτυχίας Φαναριώτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Πέμπτης (12/1) στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ευτυχίας Φαναριώτη. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα είχε αποκαλύψει μια βίαιη στιγμή που είχε βιώσει (δείτε εδώ τα λόγια της) με αφορμή την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη (δείτε την εδώ) έκανε λόγο για τα πράγματα και γεγονότα που γνωρίζει για αυτόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης που απολογήθηκε για πρώτη φορά μετά από εννέα μήνες ακροαματικής διαδικασίας, αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (11/1) ότι νιώθει λυτρωμένος μετά από όλο αυτό, καθώς του έφυγε ένα αβάσταχτο βάρος, από πάνω του (δείτε εδώ τι άλλο είπε).

Η αποκάλυψη της Ευτυχίας Φαναριώτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και όχι μόνο

Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο απάντησε η Ευτυχία Φαναριώτη, σε δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Σε ερώτηση για το αν έχει τηλεοπτικά σχέδια, η Ευτυχία Φαναριώτη απάντησε με μια πιο χιουμοριστική ατάκα πως θα ήθελε εννοείται να έχει κάποιο τηλεοπτικό σχέδιο, αλλά δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή: «Αν έχω τηλεοπτικά σχέδια; Είναι λίγο αστείο που μου το ρωτάς έτσι. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τηλεοπτικά σχέδια και να διαλέγω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με έχει καλέσει κανείς».

Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη και τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπέζο, η Ευτυχία Φαναριώτη είπε δεν παρακολούθησε την απολογία του ηθοποιού, αλλά γνώριζε ότι αυτός αναφέρθηκε στον Γιάννη Μπέζο μέσα σε αυτήν. Επιπλέον, ανέφερε ότι γνώριζε πως ο ένας με τον άλλον αλληλοθαυμάζονταν.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευτυχία Φαναριώτη είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, δεν παρακολούθησα την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη. Αυτά είπε στην απολογία του για τον Γιάννη Μπέζο; Αυτοί οι δύο είχαν συνεργαστεί και αλληλοθαυμαστεί. Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του κυρίου Φιλιππίδη σε σχέση με τον Μπέζο. Τώρα, τι τον έπιασε ξαφνικά, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».