«Είχε πάρει θέση το μωρό και τελικά...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τον τοκετό της

«Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχε πάρει θέση το μωρό και τελικά...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για τον τοκετό της

Ζωντανά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησαν το πρωί του Σαββάτου 14/1 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην οποία συμμετέχει ο δεύτερος κάθε Σαββατοκύριακο και προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις για τον ερχομό του γιου τους.

Η όμορφη οικογένεια έχει επιστρέψει στο σπίτι από χθες μιας και το πρωί της Παρασκευής 13/1 εξιτήριο από το μαιευτήριο (κάτι που αποκάλυψε ο Δημήτρης με ένα βίντεο -δείτε το εδώ), ωστόσο δεν παραχώρησαν καμία δήλωση τις τηλεοπτικές κάμερες, με την Ιωάννα μάλιστα να αποφεύγει φανερά τον δημοσιογράφο που τους περίμενε (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη μετά τον ερχομό του γιου της

Ωστόσο, αποφάσισαν να μιλήσουν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον δύσκολο και πολύωρο τοκετό που είχε η Ιωάννα.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο...

Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι.

Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός; Είπα: εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε. Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό; Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη. Το βλέπω εδώ και λιώνω αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει» », είπε μεταξύ άλλων η χαρούμενη μανούλα (δείτε εδώ τι είπε από πλευράς του ο Δημήτρης).

Σε ερώτηση για το ποιον από τους δύο μοιάζει το μωρό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τον μπαμπά του, όπως το πυκνό μαλλί: «Πολύ μαλλί, μόνο μούσι δεν έχει ακόμα το μωρό» και πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός».

Νωρίτερα, η Ιωάννα είχε δημοσιεύσει μερικά βίντεο προκείμενου να μοιραστεί για πρώτη φορά μερικές λεπτομέρειες του δύσκολου τοκετού που είχε. Αποκάλυψε πως προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, όμως δεν τα κατάφερε λόγω της θέσης του μωρού για αυτό και τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού.

Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό)