Σε ρόλο παρουσιάστριας η Δέσποινα Βανδή - Ποια εκπομπή θα παρουσιάσει

Ευχάριστα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη και επιτυχημένη περίοδο διανύει η Δέσποινα Βανδή τόσο στα επαγγελματικά όσο στα προσωπικά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι σε σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω από έναν χρόνο και είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Το ζευγάρι βέβαια να έχει ακούσει πολλά και άσχημα σχόλια σχετικά με την προβολή της σχέσης του, ειδικά μάλιστα από τότε που ξεκίνησε ο σάλος για την φωτογραφία του ηθοποιού με το τσιγάρο στο χέρι στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή. Στο Πρωινό μας δε επικράτησε ο κακός χαμός.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν πτοούνται και μάλιστα πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης, παρόλο που δεν το κάνει συχνά, προχώρησε σε μια υπέροχη εξομολόγηση για την αγαπημένη του. Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση του με την τραγουδίστρια και το τραγούδι που θα της αφιέρωνε, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξομολογήθηκε:

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο. Όταν είμαι μαζί της και η Δέσποινα είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Δέσποινα Βανδή

Εκτός όμως από τα προσωπικά της, αντίστοιχη επιτυχία έχει και στα επαγγελματικά της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, η Δέσποινα επιστρέφει σε ρόλο παρουσιάστριας. Λίγο πριν από το νέο κύκλο του J2US που επιστρέφει τον Φλεβάρη, o ALPHA σχεδιάζει να βγάλει νέα επεισόδια του Chart Show.

Πρόκειται για 4 επεισόδια του μουσικού σόου που γυρίστηκαν πέρυσι αλλά δεν έχουν ακόμα μεταδοθεί, με αποτέλεσμα το κανάλι να τα έχει "κάβα" για να καλύψει κενά στην prime time του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εν λόγω επεισόδια θα προγραμματιστούν σύντομα να βγουν στον αέρα κάθε Σάββατο και θα φέρουν έτσι την Δέσποινα Βανδή απέναντι από το The Voice του ΣΚΑΙ.