Γυμνή με πέπλο στο κεφάλι - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την εγκυμοσύνη της που κέρδισε βραβείο

Ευχάριστα νέα για την νέα μανούλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γυμνή με πέπλο στο κεφάλι - Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την εγκυμοσύνη της που κέρδισε βραβείο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους βιώνουν πλέον μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα και η νεαρή μανούλα έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο μωρό της.

Προσπαθεί να βρει τον χρόνο για να επαναφέρει στοιχεία από την παλιά της καθημερινότητα στη νέα (δείτε εδώ το πρώτο μέρος που επισκέφθηκε μετά τον τοκετό), ενώ προσπαθεί, επίσης, να επαναφέρει και το κορμί της στην παλιά του μορφή, πριν η κοιλίτσα της φουσκώσει για να μπορεί να "κουβαλήσει" τον γιο της (δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί για να επανέλθει).

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την εγκυμοσύνη της που πήρε βραβείο σε διαγωνισμό

Η ίδια, αφού γέννησε, δημοσίευσε πρώτα μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της (δείτε τους εδώ γυμνούς με εκείνον να της χαϊδεύει την κοιλιά) και στη συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες αναρτήσεις με το μωρό της και το παιδικό του δωμάτιο.

Υπάρχει, όμως, μία φωτογραφία που δεν δημοσίευσε ποτέ στο προφίλ της, αλλά έγινε γνωστό πως πήρε και βραβείο. Πρόκειται για μία φωτογραφία που τράβηξε η Ελληνίδα φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου, η οποία την βοήθησε να κατακτήσει το 40ο της βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Βρεφικής φωτογραφίας.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση της φωτογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά, ενώ η παρουσιάστρια σχολίασε από κάτω τα emoji με τα παλαμάκια, δείχνοντας την υπερηφάνεια της για την συνεργασία τους και για τον επίτευγμα αυτό.

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Ναταλία Ρίζου