«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά» - Τι συμβαίνει με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star

«Θέλω λίγο τον χρόνο μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι πάρα πολύ καλά» - Τι συμβαίνει με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πραγματοποίησε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star πριν από λίγες ημέρες (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν), και οι φήμες έχουν οργιάσει για την κατάσταση της υγείας της, καθώς έχουν δημιουργηθεί και ορισμένα σενάρια για την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια).

Η ίδια, την επόμενη ημέρα μετά την απομάκρυνσή της από το νησί, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για την απόφασή της, ενώ δήλωσε δημόσια τι ήταν αυτό που τις ψιθύρισε στο αυτί ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την ανακοίνωσή της.

Τι συμβαίνει με την Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star

«Το σώμα μου δεν άντεξε», είπε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας όσα της έλεγαν οι φίλοι της: «Μην πεθάνεις σε αυτό το παιχνίδι». Και έπειτα εξήγησε: «Δεν πρόλαβε να αναρρώσει το σώμα μου ούτε η ψυχική μου υγεία. Ήμουν 5,5 μήνες εκεί και το σώμα μου επειδή δεν είμαι και αθλήτρια, μου άφησε διάφορα προβλήματα στον αυχένα και στα γόνατα, έκανα φυσικοθεραπείες».

«Ξυπνούσα με τα πόδια μου να είναι μουδιασμένα. Έφυγα και ο πόνος άρχισε να με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε στη συνέχεια και τόνισε πως ίσως κάποιοι να θεωρούν πως τα παράτησε αλλά: «Δεν γινόταν να συνεχίσω το σώμα μου με άφησε».

Εκείνη στον καλό της το είπε λίγες ώρες πριν το συμβούλιο: «Του είπα είπα Σπύρο δεν αντέχω», με εκείνον να την παροτρύνει να μείνει περισσότερο. Όταν όμως έφτασε η στιγμή της ψιθύρισε στο αυτί «Ελπίζω να μην το μετανιώσεις» και έκλεισε την συνέντευξή της λέγοντας: «Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει».

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: Με πόσα λεφτά αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε αναλυτικότερα.

«Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».

Αφού πέρασαν λίγες ημέρες και η ίδια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 16/1, όπου εξηγούσε σε ποια κατάσταση βρίσκεται, τονίζοντας πως δεν έχει πολύ όρεξη και χρειάζεται λίγο χρόνο μακριά από τα social media.

«Εύχομαι να είστε εσείς καλά. Εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου και προσαρμόζομαι γιατί είχαμε αφήσει χάος με τον Σπύρο. Να σας πω ότι δεν είμαι ακόμα πάρα πολύ καλά. Δεν έχω όρεξη να κάνω πολλά στόρι και θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτά! Φιλάκια!», ανέφερε.