Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Μετά το σκάνδαλο για κατοχή ναρκωτικών - Πάρθηκε η απόφαση για την Έλενα Πολυχρονοπούλου

Ήταν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Μετά το σκάνδαλο για κατοχή ναρκωτικών - Πάρθηκε η απόφαση για την Έλενα Πολυχρονοπούλου
News 18.01.2023 10:50
Από Ελένη Μήτση

Μετά τη μεγάλη ταλαιπωρία, τόσο σε ψυχικό όσο και ηθικό επίπεδο, που υπέστη η Έλενα Πολυχρονοπούλου παρευρέθηκε την Τρίτη 17/1 ξανά στη δικαστική αίθουσα για την τελευταία δίκη, που εκκρεμούσε στο όνομά της (δείτε εδώ την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως το μοντέλο είχε κατηγορηθεί μαζί με το σύντροφό της για κατοχή 9 κιλών κοκαϊνης στο διαμέρισμα, που έμενα αλλά και για διακίνηση.

Πιο αναλυτικά, η Έλενα παρέμεινε στη φυλακή του Κορυδαλλού μέχρι εχθές βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους, καθώς όμως εκείνη και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ήταν πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Star έγινε γνωστό, πως η κοπέλα είναι και επίσημα αθώα με την ίδια να κάνει δηλώσεις στην κάμερα γεμάτη ικανοποίηση, μετά την τεράστια ταλαιπωρία, που υπέστη.

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπουλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα.

Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπούλου, ενώ αντιθέτως, δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπερασπίσεως, την οποία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας και αθώωσε την κυρία κατηγορουμένη παμψηφεί, ενώ αντιθέτως, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο, επιβάλλοντας σε αυτόν ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κυρία κατηγορούμενη και το δικηγορικό μας γραφείο αναμένουμε από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη, διότι η εντολή την οποία έχουμε λάβει είναι, για όσους καταρράκωσαν το τεκμήριο αθωότητας και για όσους διέδωσαν παρανόμως το υλικό της δικογραφίας και κατέστρεψαν, στην κυριολεξία, την κυρία κατηγορουμένη, να καταθέσουμε αγωγές και μηνύσεις, ζητώντας από τον καθένα και την καθεμία παρουσιαστή και παρουσιάστρια, αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Η σημερινή απόφαση είναι και προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει την αθωωτική κρίση για την κυρία Σ.Π., αφού οι ίδιες ακριβώς εκπομπές, με τους ίδιους ακριβώς παρουσιαστές είχαν επιδείξει και επιδεικνύουν την ιδία παράνομη συμπεριφορά προς την κυρία κατηγορουμένη, την οποία έχουμε την τιμή να υπερασπιζόμαστε» ανέφερε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Οι δηλώσεις της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την αθώωσή της

«Ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Ήμουν αθώα εξαρχής και πίστευα ότι θα αποδοθεί η αθωότητά μου. Αυτό και έγινε» τόνισε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Πολυχρονοπούλου - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Αθήνα αποτελεί παρελθόν - Πού είναι και τί κάνει σήμερα η Έλενα Πολυχρονοπούλου 4 μήνες μετά την αποφυλάκισή της

Share