Ακόμα δεν γέννησε την έπιασε νοσταλγία - Τι συμβαίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τον τοκετό

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του χρόνου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η ίδια πλέον βιώνει μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα στο σπίτι της, καθώς όλα πια γυρίζουν γύρω από το παιδί της και εκείνη φροντίζει να του παρέχει τα πάντα όσο ο πατέρας του δουλεύει και προσπαθεί να βρει μία ισορροπία για να μπορεί να τα κανονίσει όλα για το χατίρι τους.

Προσπαθεί, βέβαια, να επαναφέρει και συνήθειες από την παλιά της ρουτίνα (δείτε εδώ που πήγε αμέσως μετά τον τοκετό), ενώ επιθυμεί να επαναφέρει και το σώμα της στην κατάσταση που ήταν προηγουμένως (δείτε εδώ πως είναι 15 μέρες μετά την γέννηση του μωρού της), ακολουθώντας συγκεκριμένη διατροφή.

Νοσταλγεί την περίοδο της εγκυμοσύνης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μέσα σε όλα αυτά, παραμένει ενεργή και στα social media της και ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Υπάρχει, όμως, μία φωτογραφία που δεν δημοσίευσε ποτέ στο προφίλ της, αλλά έγινε γνωστό πως πήρε και βραβείο. Πρόκειται για μία φωτογραφία που τράβηξε η Ελληνίδα φωτογράφος, Ναταλία Ρίζου, η οποία την βοήθησε να κατακτήσει το 40ο της βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Βρεφικής φωτογραφίας.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση της φωτογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πλήθος κόσμου να την χειροκροτά, ενώ η παρουσιάστρια σχολίασε από κάτω τα emoji με τα παλαμάκια, δείχνοντας την υπερηφάνεια της για την συνεργασία τους και για τον επίτευγμα αυτό.

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την Τετάρτη 18/1 η νεαρή μανούλα, ωστόσο, δημοσίευσε μερικές ακόμη φωτογραφίες στο προφίλ της, φανερώνοντας σε όλους πως αισθάνεται μία μικρή νοσταλγία σχετικά με την περίοδο που η κοιλίτσα της ήταν φουσκωμένη, διότι μέσα της βρισκόταν η μεγαλύτερη αδυναμία της.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με τζιν, πουκάμισο και λευκό τοπάκι για να φαίνεται το μωρό της, με χαμόγελο, χαϊδεύοντας την κοιλιά της, κάτι που πλέον δεν μπορεί να κάνει, εφόσον η ευτυχία της βρίσκεται πλέον μέσα στα χέρια της σχεδόν όλο το 24ωρο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου