Καμία ξεκούραση για την μέλλουσα μαμά - Τι κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα

Λίγους μήνες πριν γεννήσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και περιμένει να περάσει ο καιρός ώστε να κρατήσει επιτέλους στην αγκαλιά της το μωρό της και καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία (δείτε εδώ την αλήθεια για το φύλο του).

Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν είναι η πιο εύκολη περίοδος στη ζωή της, καθώς οι λιγούρες είναι πολλές, η κούραση είναι μεγάλη και τα συμπτώματά της γενικότερα είναι πολύ έντονα, αλλά προσπαθεί να το απολαύσει όσο μπορεί, γιατί δεν μένει πολύ μέχρι να γεννήσει.

Πώς περνά την ημέρα της λίγο πριν γεννήσει η Ελένη Φουρέιρα

Πιο συγκεκριμένα, αφού λοιπόν πλησιάζει ο μήνας και η ημέρα, που η Ελένη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όσο να ναι βιώνει στο έπακρο τα τελευταία συναισθήματα της εγκυμοσύνης.

Ένα από αυτά, αποκαλύφθηκε με μια σειρά από insta stories, που έκανε η Φουρέιρα την Τετάρτη 18/1 με την ίδια να μας δείχνει την αγαπημένη της συνήθεια, που απολαμβάνει χωρίς τύψεις και ενοχές.

Είναι λογικό να έχει λιγούρες στην κατάσταση της η εγκυμονούσα, ωστόσο μέσα από τις φωτογραφίες, που κατά καιρούς δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε το σώμα της - αν εξαιρέσουμε την κοιλίτσα της - να μην έχει αλλάξει καθόλου (δείτε εδώ πως είναι στον 7ο μήνα).

Σίγουρα βοηθάει το γεγονός, πως ακόμα και τώρα δεν αφήνει την συνήθεια, που είχε και προ εγκυμοσύνης με αυτή να μην είναι άλλη από τη γυμναστική, που τόσο αγαπάει.

«Τι πραγματικά συμβαίνει στο τρίτο τρίμηνο», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα

Λίγες ώρες ώρες αργότερα, η ίδια δημοσίευσε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της, μία σειρά από φωτογραφίες συγκεκριμένα, δείχνοντας στους ακόλουθούς της, οι οποίοι περιμένουν πως και πως μία της εικόνα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, πως περνά την ημέρα της αυτή την περίοδο της κύησης.

«Busy days», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει στην μέλλουσα μαμά που δεν έχει σταματήσει να δουλεύει όλο αυτό το διάστημα, ακόμη κι αν δεν χορεύει πάνω στη σκηνή όπως μας είχε συνηθίσει.

Διαβάστε επίσης: Πώς είναι το σπίτι που θα μεγαλώσει το παιδί της τραγουδίστριας.