«Ήμουν σε μια παραλία στη...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για την "σύλληψη" της κόρης του

«Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ήμουν σε μια παραλία στη...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για την

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, και ένα στιγμιότυπο από όσα θα δούμε προβλήθηκε την Παρασκευή 20/1 στο κανάλι του ALPHA και στο Happy Day. Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε για την πατρότητα και αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ποιο σημείο έγινε η σύλληψη της κόρης του, εξηγώντας πως κατάλαβε ότι θα γινόταν πατέρας εκείνη τη στιγμή.

Μάλιστα, εξήγησε και ποια ήταν τα συναισθήματά του, διότι ήταν πολύ νέος όταν κράτησε στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, αλλά δεν αισθάνθηκε φόβο, αντιθέτως ήταν πολύ χαρούμενος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει και για την φυγή του στην Αμερική (δείτε τι δουλειά έκανε εκεί), αλλά και για το περιστατικό του τραυματισμού του επί σκηνής.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καραμίχου για την σύλληψη της κόρης του

«Μπαμπάς πρώτη φορά έγινα στα 24 μου, πριν 24 χρόνια. Η κόρη μου είναι ακριβώς στα μισά μου χρόνια, με έχει ξεπεράσει μάλλον για λίγους μήνες. Είμαι για λίγους μήνες περισσότερα χρόνια πατέρας. Αν βάλω και την εγκυμοσύνη – γιατί στον γονιό η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης αλλάζει την ιστορία και όχι η γέννα – είμαι περισσότερα χρόνια πατέρας απ' ότι μη πατέρας.

Δε θα μου φαινόταν πρώιμο αν ερχόταν η κόρη μου και μου έλεγε ότι θα γίνει μαμά. Είναι δική της απόφαση κι εγώ είμαι εκεί για να τη στηρίξω. Όταν έμαθα ότι θα γίνω μπαμπάς, το πρώτο που μου ήρθε ήταν χαρά. Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας, ήμουν σε μια παραλία στη Νάξο»

Αυτή είναι η κόρη του

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Έχει δύο παιδιά, ένα γιο (δείτε φωτογραφία του) και μία κόρη από προηγούμενες σχέσεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει παντρευτεί. Η μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα μεγάλωσε, έγινε 24 χρονών, όπως ήδη αναφέρθηκε, και πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, όπου την επισκέφτηκε ο πατέρας της , για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Στο παρελθόν ο γνωστός ηθοποιός, έχει μιλήσει αναλυτικά για τους χωρισμούς του, αλλά και για την έλευση της κόρης του που τον ωρίμασε και τον έκανε να σταθεί ως σωστός πατέρας.

Όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας της η κόρη του Ρεγγίνα που πλέον είναι 24 χρονών, ζει στην Ολλανδία και κάνει το μεταπτυχιακό της. Μάλιστα πριν από κάποιους μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου οι δυο τους φαίνεται να έχουν ταξιδέψει στη Δανία. Οι χρήστες πάντως δε σταμάτησαν να γράφουν για τη μεταξύ τους ομοιότητα.