«Είναι πολύ μικρότερος μου» - Ερωτευμένη ξανά η Βαλέρια Κουρούπη τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της

Το αποκάλυψε στον αέρα της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι πολύ μικρότερος μου» - Ερωτευμένη ξανά η Βαλέρια Κουρούπη τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, την Παρασκευή 20/1 και αφού έκανε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να κοκκινήσει με την αποκάλυψή της για τις ερωτικές τους επαφές, θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Ξύδη, από το 2002 μέχρι και το 2019, όπου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον χωρισμό). Από τότε η ίδια δεν είχε μιλήσει ποτέ για κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή της, ούτε υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που να αφήνει υπόνοιες πως έχει προχωρήσει παρακάτω και έχει βρει νέο έρωτα.

Ερωτευμένη ξανά η Βαλέρια Κουρούπη 4 χρόνια μετά το διαζύγιό της

Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά αποφάσισε να μιλήσει μόνη της για τη νέα της σχέση, εξηγώντας πως είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι και αρκετά χρόνια μικρότερός της.

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λιγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το «τρία χρόνια, δεν πειράζει». Είναι πολύ μικρότερος μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων.

Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα. Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε».

«Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού», κατέληξε.

Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί

Η Βαλέρια Κουρούπη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί και για την μητρότητα αλλά και για το ενδεχόμενο μιας υιοθεσίας.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έχει "σπάσει" την σιωπή της πριν από λίγο καιρό αφού είχε αποκαλύψει πως έχει δεχθεί σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση.

«Έκανα παιδί λίγο πριν τα 30. Θυμάμαι τη δυσκολία του να δουλεύεις και να νιώθεις τις ενοχές ότι λείπεις πάρα πολύ από το παιδί, αλλά θυμάμαι και την αφοσίωσή μου, όπως θυμάμαι τον κόπο, τον μόχθο. Να τα λέμε αυτά, μη λέμε μόνο τις ομορφιές της μητρότητας.

Καθόμασταν στο θέατρο, όλοι ήταν χαρούμενοι και εγώ πάντα είχα ένα αγκάθι γιατί έλειπα από εκεί απ’ όπου έπρεπε να είμαι. Αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σήμερα το παιδί μου είναι ενήλικας και όταν είμαι κάπου μακριά, ακόμα και στις διακοπές μου, είναι σαν να λείπει μια αποσκευή που έχεις αφήσει πίσω.

Μεγαλώνω πολύ πια, το σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έχω το κουράγιο να μιλήσω πίσω σε όλα αυτά, δεν με πειράζει τόσο η βρεφική ηλικία αλλά το μετά, όταν ξεκινά το σχολείο. Θα είμαι μια μεγάλη γυναίκα, θέλει αντοχές άλλου τύπου».