Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανάρτηση μετά το Survivor All Star - To δώρο που δέχτηκε ξημερώματα στο σπίτι της

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ανάρτηση μετά το Survivor All Star - To δώρο που δέχτηκε ξημερώματα στο σπίτι της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την περίμεναν τα αγαπημένα της πρόσωπα (δείτε φωτογραφίες). Στο σπίτι της από την άλλη, την περίμεναν πολλές εκπλήξεις.

Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην Ελλάδα

Αφού λοιπόν γύρισε σπίτι της, τακτοποίησε τα πράγματα της και αγκάλιασε την γάτα της που είχε σχεδόν από την αρχή της σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από τις αναρτήσεις όμως που έκανε με την γατούλα της, δημοσίευσε και το δώρο που έλαβε τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα λουλούδια.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανθοδέσμη

Η απάντηση στην πρώτη της συνέντευξη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ο Κωνσταντίνος μου είπες να μην κλαίω, ξέσπασα όταν τον πήρα αγκαλιά. Πιστεύω πολύ στον Κωνσταντίνο. Εύχομαι να γυρίσει νικητής με την κούπα», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητες του και στη δύναμη του. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αγωνιστικά όμως θα ανέβεις», είπε σχετικά με τις χαμηλές του επιδόσεις - δείτε σε ποια θέση είναι στατιστικά.

Όταν την ρώτησαν για το σχόλιο που έκανε ο Βασάλος δηλαδή πως "έπαιξε με νεότερες κοπέλες", η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν με ενόχλησε που ο Κωνσταντίνος είπε ότι είμαι αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Είμαι η δεύτερη πιο μεγάλη παίκτρια από τις κοπέλες», ενώ συνέχισε «Άργησα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές». Δείτε ωστόσο τι ψιθύρισε στο αυτί του λίγο πριν αποχωρήσει.

Σε ερώτηση όμως για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους απάντησε «Είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Με όλο το σεβασμό» - δείτε τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.