Δεν έβγαλε την κόκκινη μπαντάνα από πάνω της - Η επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο ελληνικό έδαφος μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor All Star με βαριά καρδιά (και γεμάτο πορτοφόλι), διότι ούτε εκείνη, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη στο παιχνίδι, μιας που είναι πολύ αγαπητή στο κοινό γενικότερα και στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού είχε αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή και θα μπορούσε να έχει μεγάλη εξέλιξη και αυτή τη φορά (δείτε εδώ τι ψιθύρισε κλαίγοντας στο αυτί του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά την ανακοίνωση).

Την Παρασκευή 20/1 πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, "λυγίζοντας" για άλλη μία φορά μπροστά στην κάμερα, ενώ έδωσε και την απάντησή της σχετικά με την πραγματική της σχέση με τον διαγωνιζόμενο των μπλε, μιας που οι φήμες την θέλουν να είναι ζευγάρι με άλλον (ενώ και εκείνος φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του).

Η επιστροφή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star

«Ο Κωνσταντίνος μου είπε να μην κλαίω, ξέσπασα όταν τον πήρα αγκαλιά. Πιστεύω πολύ στον Κωνσταντίνο. Εύχομαι να γυρίσει νικητής με την κούπα», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητες του και στη δύναμη του. Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αγωνιστικά όμως θα ανέβει», είπε σχετικά με τις χαμηλές του επιδόσεις - δείτε σε ποια θέση είναι στατιστικά.

Όταν την ρώτησαν για το σχόλιο που έκανε ο Βασάλος δηλαδή πως "έπαιξε με νεότερες κοπέλες", η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν με ενόχλησε που ο Κωνσταντίνος είπε ότι είμαι αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Είμαι η δεύτερη πιο μεγάλη παίκτρια από τις κοπέλες», ενώ συνέχισε «Άργησα να βρω τα πατήματα μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές». Δείτε ωστόσο τι ψιθύρισε στο αυτί του λίγο πριν αποχωρήσει.

Σε ερώτηση όμως για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους απάντησε «Είμαι εδώ για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Με όλο το σεβασμό» - δείτε τον φημολογούμενο νέο της σύντροφο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η δημοσιογράφος πάτησε το πόδι της στο ελληνικό έδαφος, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο, όπου την περίμενε η οικογένειά της, πλήθος κόσμου, αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι. Φορούσε ακόμα στον λαιμό της την κόκκινη μπαντάνα, αλλά απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωσε και ακολούθησε τους ανθρώπους της παραγωγής οι οποίοι την οδήγησαν έξω χωρίς εμπόδια.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιστροφή

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor All Star

Ευρυδίκη Βαλαβάνη αεροδρόμιο