«Την αγαπώ...» - Ο Παναγιώτης Πετράκη "έσπασε" τη σιωπή του για τη σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα

«Έχουμε χαθεί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Την αγαπώ...» - Ο Παναγιώτης Πετράκη

Το πρωί του Σαββάτου (21/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Πετράκη. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε για ταξίδι του στο εξωτερικό και περιστατικό που βίωσε εκεί (δείτε εδώ τι συνέβη) έκανε λόγο στον τηλεοπτικό φακό του Open για την Ελένη Φουρέϊρα και το J2US.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν την πτοεί καθόλου και όλη την ώρα ασχολείτε με κάτι (δείτε εδώ το καθημερινό ημερήσιο πρόγραμμα της).

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Πετράκη για την Ελένη Φουρέϊρα

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν θα ξανα ήθελε να βρεθεί στο J2US, αλλά και στην επικοινωνία που είχε με την Ελένη Φουρέϊρα. Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Πετράκης είπε οτι είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις και ότι πλέον έχουν χαθεί, λόγω καθημερινότητας και υποχρεώσεων. Επιπλέον δεν δίστασε να πει ότι είναι άψογη επαγγελματίας και ότι της εύχεται ολόψυχα να περνά καλά.

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο J2US, μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα. Έχουμε χαθεί με την Ελένη Φουρέιρα, αλλά έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, είχα περάσει τόσο όμορφα μαζί της. Είναι άψογη επαγγελματίας, την αγαπώ και της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν της έχω ευχηθεί για το μωράκι της, αλλά θα της στείλω», είπε ο Παναγιώτης Πετράκης.

Ο Παναγιώτης Πετράκης αναφέρθηκε επίσης και στην υποβάθμιση των πτυχίων των ηθοποιών, σύμφωνα με το νέο Προεδρικό διάταγμα, που ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί ακόμη καταξιωμένοι ηθοποιοί βγήκαν στους δρόμους (δείτε εδώ στιγμιότυπα).

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι: «Είναι πολύ θλιβερό που τα πτυχία μας υποβαθμίστηκαν. Δίνουμε τρία χρόνια από τη ζωή μας ειδικευόμενοι σε κάτι και ξαφνικά μας λένε ότι το επάγγελμά μας είναι ανειδίκευτο».