Σόι πάει το βασίλειο - Η μία πιο όμορφη από την άλλη! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες αδερφές της Ελευθερία Ελευθερίου

Μοιάζουν πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου

Το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει ακουστεί έντονα το τελευταίο διάστημα. Από τη μία πλευρά, επειδή ακούγεται πως θα μπει στο Survivor All Star (δείτε εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για την εισβολή της στο παιχνίδι), ενώ εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως η ίδια έχει σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που βρίσκεται ήδη στο ριάλιτι και φαίνεται πως "αμάρτησε" και δεν της φέρθηκε σωστά, αφού το φιλί του με την Καρολίνα Καλύβα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Μπο, ο οποίος χώρισε την σύντροφό του στην τηλεόραση, επικοινώνησε μαζί της (δείτε εδώ ποια ήταν η αντίδρασή της), αλλά η τραγουδίστρια δεν έχει βγει στο "γυαλί" για να επιβεβαιώσει κάτι από όλα αυτά. Μόνο μερικές αναρτήσεις έχει δημοσιεύσει τις τελευταίες ώρες και φαίνεται πως έχει βγάλει τον καλό της από τον χάρτη εντελώς.

Αυτές είναι οι κούκλες αδερφές της Ελευθερίας Ελευθερίου

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, είναι σίγουρο πως έχει ανθρώπους δίπλα της να την στηρίζουν σε κάθε της βήμα και πέρα από τους φίλους της σε αυτά τα πρόσωπα συγκαταλέγονται και οι δύο αδερφές της. Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας, ενώ μεγαλύτερη είναι η Μαρία και μετά ακολουθεί η Σκεύη.

Μπορεί να μη μας δείχνει πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή τους, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις να είναι σπάνιες έως και ανύπαρκτες, ωστόσο έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δείχνει τα πρόσωπά τους και η μία είναι πιο όμορφη από την άλλη.

Οι εικόνες αυτές είναι από τον γάμο της Μαρίας που έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι, με τις τρεις τους να ποζάρουν η μία δίπλα στην άλλη πιο χαρούμενες από ποτέ.

Ελευθερία Ελευθερίου αδερφές
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου

αδερφή Ελευθερίας Ελευθερίου
Instagram / Ελευθερία Ελευθερίου