Ημίγυμνη με την κοιλιά τούρλα - Η φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Λίγο πριν γεννήσει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας. Είναι φουλ ερωτευμένη με τον Αλμπέρτο Μποτία και σε λιγότερο από ένα μήνα πιθανώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια, αλλά και ο σύντροφός της δεν έχουν μιλήσει σε κανένα μέσο ενημέρωσης για το ευχάριστο αυτό γεγονός στη ζωή τους, αλλά η ίδια δημοσιεύει συχνά μέσα από το προφίλ της φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της πλέον), ενώ τις προάλλες εξήγησε ποια είναι η κατάστασή της σωματικά και ψυχικά.

Την Δευτέρα 23/1, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη επίσημη φωτογράφιση που έκανε ως εγκυμονούσα για το περιοδικό Vogue, όπου πόζαρε ημίγυμνη, με ένα μαύρο ημιδιαφανές πανωφόρι, κρατώντας την κοιλίτσα της με τα χέρια της.

Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Μια νέα @foureira . Στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, η κορυφαία ποπ σταρ με τις διεθνείς επιτυχίες, μιλάει για πρώτη φορά -εκ βαθέων- στον @vlasis_kostouros για την εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με το κοινό που την ακολουθεί πιστά και όσα ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή. Μη χάσετε τη Vogue Greece Φεβρουαρίου, την Κυριακή 29/1, με την @kathimerini», έγραφε η λεζάντα.

Φουρέιρα έγκυος

Τι συμβαίνει με τον γάμο της με τον Μποτία

Πολλά έχουν ακουστεί για το γάμο της Ελένης Φουρέιρα με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, ένα μήνα περίπου πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, το μωρό που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Είχε ακουστεί λοιπόν πως ετοιμάζουν το γάμο τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ισχύει πως θα παντρευτούν (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ, οι φήμες ξεκίνησαν λόγω του ότι ο Αλμπέρτο Μποτία έχει μετακομίσει στην Ελλάδα με σκοπό να βρει εδώ ομάδα, έτσι ώστε να είναι κοντά στην οικογένεια του.

Παρόλα αυτά ο γάμος δεν θα γίνει - τουλάχιστον σύντομα - καθώς προτεραιότητα του ζευγαριού τώρα είναι άλλη, να γεννήσει η Ελένη Φουρέρια και να βρουν τα πατήματα τους με το μωρό στο σπίτι.