Survivor All Star: «O Μάριος μας είχε πει ότι δεν είναι σε σχέση» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεσκεπάζει τον Πρίαμο

Και έξω όλοι λένε πως είναι σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «O Μάριος μας είχε πει ότι δεν είναι σε σχέση» - Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεσκεπάζει τον Πρίαμο

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 24/1 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στο πλατό του Πρωινού μας και έχει σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του Survivor All Star με κύριο θέμα τους την σχέση της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο που έχει ξεκινήσει στα τελευταία επεισόδια.

Η σχέση αυτή όμως έχει δημιουργήσει τεράστιο σκάνδαλο, καθώς η Καρολίνα τα έχει με τον Μπο - ο οποίος την χώρισε δημόσια - ενώ σε σχέση είναι και ο Μάριος με την Ελευθερία Ελευθερίου που τον έσβησε από το χάρτη με λίγες μόνο αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Τι συμβαίνει όμως με την σχέση Μάριου και Ελευθερίας σύμφωνα με την Βαλαβάνη

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τη σχέση της Καρολίνας με τον Μπο λέγοντας: «Εγώ πάντως τον χαιρέτησα τον Μπο σε βιντεοκλήση με την Καρολίνα πριν μπούμε στο παιχνίδι. Ήταν σε ένα ξενοδοχείο για μια ημέρα και πέρασα δίπλα από την Καρολίνα, είδα τον Μπο τον χαιρέτησα, που είσαι κλπ. Οι δυο τους μιλάγανε. Υπάρχει ο Μπο», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θεωρώ ότι τα παιδιά δεν γνωρίζουν τι γίνεται έξω. Απλά προσπαθούν να προστατεύσουν και έξω τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους ίδιους πάνω από όλα. Ο καθένας είναι διαφορετικός, το αντιμετωπίζει διαφορετικά. Εγώ συμφωνώ ότι μπορεί να είναι η Καρολίνα ερωτευμένη, ο Μάριος θεωρώ ότι έχει μπει για να φτάσει μακριά», σχολίασε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ωστόσο δεν δίστασε να ξεσκεπάσει τον Μάριο Πρίαμο λέγοντας πως στους υπόλοιπους παίκτες έχει πει πως δεν έχει σχέση και πως έχει χωρίσει.

«Μακάρι να μπει το κορίτσι. Λογικά θα έχει πάρει τα ρούχα. Ο Μάριος σε μια συζήτηση που είχαν off camera είχε πει πως δεν είναι σε σχέση, δεν έχει κάποια σχέση. Δεν θυμάμαι, όχι έχει χωρίσει, ότι είχε μια σχέση χώρισε. Δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Ελευθερίας», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από την άλλη όμως όπως ειπώθηκε στην εκπομπή: «Είχε συμφωνήσει ο Μάριος με την Ελευθερία όταν μπει στο παιχνίδι, ότι δεν θα έδιναν τροφή στο ριάλιτι κομμάτι. Δεν ήθελαν καθόλου να απασχολήσουν με τη σχέση τους».