Δεν άφησε το τηλέφωνο από το χέρι - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου για τον Αντώνη Κανάκη μετά τη συνάντηση με την Κουτροκόη

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν άφησε το τηλέφωνο από το χέρι - Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου για τον Αντώνη Κανάκη μετά τη συνάντηση με την Κουτροκόη

Η απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από το κανάλι του ΣΚΑΪ πριν από λίγους μήνες προκάλεσε σοκ, πέρα από τους ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης, και σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή της μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, κατά την οποία δεν υπήρχε κάποια ένδειξη πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα έπρεπε.

Η ίδια δήλωνε ιδιαίτερα απογοητευμένη και πληγωμένη από τους συνεργάτες της και δεν είχε διστάσει να ξεμπροστιάσει, ιδιαίτερα τους συμπαρουσιαστές της, οι οποίοι δεν ήθελαν να κάνουν καμία δήλωση για όλο το συμβάν και δεν της είχαν στείλει ούτε ένα μήνυμα.

Η αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου για τον Αντώνη Κανάκη

Πριν από λίγες ημέρες όμως, η δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Οικονόμου σε ένα γλέντι και έγινε ο κακός χαμός. Ο Αντώνης Κανάκης βρήκε την ευκαιρία τότε να κάνει τα αιχμηρά του σχόλια για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή λέγοντας πως γνώριζε όλη την αλήθεια και τότε εκείνος δεν κρατήθηκε και του απάντησε με ένα tweet "κόλαφο".

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αβρύλα, φυσικά, δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι, γι' αυτό και έκανε άλλη μία αναφορά στον συνάδελφό του μέσα από την εκπομπή του και αυτό κίνησε τον ενδιαφέρον της Super Κατερίνα, οι ρεπόρτερ της οποίας πλησίασαν τον Οικονόμου για να τον ρωτήσουν για την κόντρα αυτή που ξέσπασε, αλλά ο ίδιος δεν φαινόταν πρόθυμος να κάνει κάποια δήλωση.

Αντιθέτως, αγνόησε εντελώς τις ερωτήσεις, μιλώντας στο τηλέφωνο και κούνησε το χέρι του στην κάμερα δείχνοντας πως δεν έχει να πει κάτι, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο πάνελ του ALPHA.