«Προσευχόμαστε για αυτόν! Εγώ και...» - Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη 

Δεν κλείνει η πληγή της απώλειάς του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προσευχόμαστε για αυτόν! Εγώ και...» - Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη 

Στην έκθεση ζωγραφικής της Μιράντας Βατοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/1 η Κατερίνα Μονογυιού. Εκεί, η βουλευτής μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών και μέσα σε όλα ρωτήθηκε για την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Εννιά μήνες συμπληρώθηκαν, συγκεκριμένα, από τις 14 Ιανουαρίου του 2022, τότε που ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη, όταν η ολοκαίνουργια Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες (δείτε εδώ το βίντεο με την Ferrari του να συγκρούεται στην παραλιακή)

«Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μητρόπολη Μυκόνου τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας αδερφού Γεωργίου», ήταν η ανακοίνωση της Κατερίνας Μονογιού για το μνημόσυνό του (δείτε εδώ και την σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας τους).

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος επιχειρηματίας μετά το θάνατό του άφησε πίσω του τη χήρα του Αθηνά Κοντοπάνου, καθώς και τα δύο παιδιά τους, εκ των οποίων το ένα βαπτίστηκε πρόσφατα στη Μύκονο, χαρίζοντας μερικές στιγμές χαράς στην οικογένεια (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Μονογυιού για τον αδερφό της, Τζώρτζη

«Η ζωή προχωράει και πρέπει να προχωρήσουμε και εγώ και η οικογένειά μου. Προσευχόμαστε για αυτόν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Δες το απόσπασμα στο 00:56!