Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Όλη η αλήθεια για την συνεργασία τους με το STAR

Μένουν ή φεύγουν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Όλη η αλήθεια για την συνεργασία τους με το STAR

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, μετά από μία δύσκολη χρονιά για το κανάλι του STAR, αποφάσισαν να αναλάβουν την πρωινή ζώνη και να στηρίξουν τον σταθμό, παίρνοντας την θέση της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά στο Breakfast at Star.

Φυσικά, η θέση αυτή έρχεται μαζί με πολλές δυσκολίες, όπως είναι ο ανταγωνισμός για τα νούμερα τηλεθέασης, για τα οποία το ζευγάρι έχει ερωτηθεί πολλές φορές μέχρι τώρα και οι δυο τους έχουν ξεκαθαρίσει πως βλέπουν τα πράγματα και οι ίδιοι, αλλά και οι παραγωγοί της εκπομπής.

«Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης», είχε απαντήσει συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου για τα αρνητικά σχόλια.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς», την συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές», είπε η τραγουδίστρια στην συνέχεια.

Ποιο είναι το μέλλον του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου στο STAR

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, οι παρουσιαστές απάντησαν στην κάμερα του Open Weekend αυτή τη φορά για το τηλεοπτικό τους μέλλον και τις συζητήσεις που έχουν γίνει μέχρι αυτή τη στιγμή σχετικά με την παραμονή τους στον σταθμό, εξηγώντας πως δεν είναι τίποτα σίγουρα, αλλά είναι αισιόδοξοι (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το πότε προχώρησαν σεξουαλικά).

«Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι κάθε μέρα πηγαίνεις και μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός μπορείς και θέλεις», δήλωσε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου για τον απολογισμό του μέχρι στιγμής στο Breakfast@Star.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί», τόνισε έπειτα για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, με την Ελένη Χατζίδου να σημειώνει από την πλευρά της: «Δεν ξέρουμε και πώς αλλάζει αυτό και πότε αλλάζει, τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει θετικά ή αρνητικά. Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει».

Όσον αφορά το αν παρακολουθούν Survivor All Star, εκείνη απάντησε: «Αν σου πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου; Ό,τι έχω διαβάσει είναι από τα sites αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εγώ σκεφτόμουν μόνο βρώμικη είμαι και πόσο πεινάω».