Survivor All Star: «Αν έπρεπε μία φορά να κάνει...» - Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Μαγγίρα στον αέρα του "ποιος είναι πρωινιάτικα"

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Αν έπρεπε μία φορά να κάνει...» - Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Μαγγίρα στον αέρα του

Το πρωί της Τρίτης (31/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν κάποια από τα χθεσσινοβραδινά γεγονότα από το Survivor All Star. Σε καθημερινή βάση η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και πάντα τα σχολιάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο όπως τότε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ το βίντεο).

Βέβαια, το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή του Open, δεν βγήκε στον αέρα (δείτε εδώ τον λόγο), αλλά σήμερα η παρουσιάστρια με τους συντελεστές το καταευχαριστήθηκαν.

Η στιγμή που έμεινε κάγκελο η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας το Survivor All Star

Στο trailer του νέου επεισοδίου του survivor all star (δείτε το εδώ) θα γίνει χαμός και το ξέσπασμα του Τάκη Καραγκούνια «άφησε κάγκελο» την Μπέτυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας αποχωρούν εξαγριωμένοι από το Συμβούλιο μετά την αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη ότι η Ασημίνα έχει κινητό και εκείνος που ωρύεται είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Πρώτη φορά θα του το δώσουμε του Τάκη, μπράβο. Αν έπρεπε μία φορά να κάνεις έκρηξη, ήταν τώρα.

Και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέφερε: «Δύο χρόνια το περίμενε αυτό. Του συνέβαιναν πράγματα και δεν τον πίστευαν, πάντα ήθελε το πάτημα και το άλλοθι και το ‘χει τώρα».

Με την Μπέττυ Μαγγίρα να δηλώνει: «Του ‘χω σούρει εγώ πέρσι του Τάκη… Όσοι παίκτες ήρθαν πέρσι εδώ μας είπαν ότι είχαν μέσα κινητά. Δεν μιλάμε για έναν, μιλάμε για πολλά άτομα».

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είπε: «Βέβαια είχαν κινητά μέσα στο παιχνίδι. Όλοι είχαμε δει τον Τζέιμς να έχει κινητό, γι’ αυτό ήξερε πως να κινηθεί και τι να πει. Για μένα αυτοί δεν είναι Survivors, γιατί πρέπει να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού: δεν πρέπει να έχεις κινητό και άρα επικοινωνία με τους δικούς σου, δεν πρέπει να πληρώνεις για να τρως κρυφά, να κάνεις delivery»!

Και η Μπέττυ ανέφερε: «Αν οι παίκτες είπαν στην παραγωγή ότι είδαν κάποιον με κινητό και η παραγωγή δεν έκανε κάτι για αυτό, για να τον τιμωρήσει ή να του επιβληθεί κάποιο πρόστιμο, τι θα κάνουν κι οι παίκτες; Θα πουν φεύγουμε όλοι μαζί;»!

Με τον Ταβλαδάκη να τονίζει: «Αν θέλει η παραγωγή, σε κρατάει προφανώς. Κι εγώ αν είχα κινητό κι ήξερα τι να πω και μου έλεγαν ότι αυτό πουλάει, κι εγώ reality θα έκανα».

Η στιγμή που η Μαγγίρα έμεινε παγωτό