«Με ρώτησε γιατι δεν έχω εκπομπή και...» - "Χαμός" σε όλες τις εκπομπές με την κόντρα Μαγγίρα και Βασάλου

Όλοι τα λένε...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με ρώτησε γιατι δεν έχω εκπομπή και...» -

Το πρωί του Σαββάτου (14/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» ασχολήθηκαν με την κόντρα και τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open, με αφορμή το ατύχημα που είχε ο παίκτης του Survivor All Star με το δάχτυλο του, έριξε το "αγκάθι" της για μια παλιότερη συέντευξη που είχε δώσει και της είχε πει μια άβολη "ατάκα" (δείτε εδώ τα λόγια της).

Όλη αυτή η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με την Ελεονώρα Μελέτη να την υποστηρίζει ξεκάθαρα, διότι δεν μπορεί ένα παιδί που απλά βγαίνει από ένα ριάλιτι να παίρνει τις δουλειές, από τους επαγγελματίες του χώρου και μετά συμφώνησε η Άννα Ζηρδέλη, αναφέροντας παρόμοιο περιστατικό που είχε με τον Κ. Βασάλο (δείτε το εδώ).

Τα σχόλια του Open Weekend για την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην εκπομπή του Open, μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν μεταξύ της Μπέττυ Μαγγίρα και του Κωνσταντίνου Βασάλου και ήταν λογικό να "κράξουν" τον παίκτη του Survivor, διότι θα πρέπει να σκεφτεί κανείς την εμπειρία και τα όσα έχει τραβήξει κάποιος για να φτάσει κάπου μπροστά απ' το "γυαλί".

«Ο Βασάλος δεν είναι σε θέση να κρίνει την δουλειά κάποιου, που η Άννα και η κάθε Άννα έχει σπάσει τα πόδια της στο πεζοδρόμιο,γιατί να μην αρπάξει την ευκαιρία και να βγεί μπροστά απ' το γυαλί», είπε σαστισμένη η Ελένη Τσολάκη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είπε «Η τηλεόραση, δεν είναι συσκευή, είναι οι άνθρωποι της, και είναι των εύκολων αποφάσεων και μην τρελαθούμε σε όλα τα κανάλια συμβαίνουν αυτά και νομίζω ότι ένας που θριαμβεύει από αυτόν τον χώρο είναι ο Γιώργος ο Λιανός, ο οποίος ξεκίνησε από το Fame Story, ήταν από τους πρώτους που είχε εκπομπή στον ΑΝΤ1».

«Αυτό το τρέξιμο θα πρέπει να είναι το βιογραφικό και η προϋπόθεση για να πάρει κάποιος την δουλειά και όχι επειδή βγήκε από ένα ριάλιτι», τελείωσε η Ελένη Τσολάκη.