«Έχει τα γενεθλιάκια της η μανουλίτσα μου!» - "Άστραψε" το πλατό με τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την Ζέτα Μισόκαλου

Ποια είναι η μεγάλη τους διαφορά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχει τα γενεθλιάκια της η μανουλίτσα μου!» -

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Ελένη Μενεγάκη σήμερα, Τετάρτη 1/2, καθώς η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 74. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην γυναίκα που την έφερε στη ζωή και την μεγάλωσε, θέλησε, λοιπόν, να της ευχηθεί μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, την ίδια ημέρα (δείτε την εδώ με τον σύζυγό της και την συμπεθέρα).

Οι δυο τους, αν και έχουν μία μεγάλη διαφορά, το γεγονός δηλαδή πως η μητέρα της λατρεύει το περπάτημα, ενώ εκείνη όχι και ακόμα και τις πιο κοντινές αποστάσεις τις κάνει με το αυτοκίνητο, έχουν καταφέρει να μείνουν δεμένες και ότι κι αν έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή τους πάντα έχει η μία την άλλη ως στήριγμα.

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μητέρας της

«Έχει τα γενεθλιάκια της η μανουλίτσα μου! Είναι στο δικό μας σπίτι ακόμα, γιατί κόβουμε μέρα παρά μέρα τούρτα», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πώς από τη μία πλευρά ο Μάκης Παντζόπουλος, από την άλλη η κόρη τους Βαλέρια, αλλά και η Λάουρα (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το πάρτι της), όπως και η γιαγιά της οικογένειας έχουν όλοι τους γενέθλια κοντά κοντά και δεν έχουν σταματήσει να σβήνουν τούρτες.

Μάλιστα, όταν ο Σάββας Πούμπουρας έστειλε φιλιά στην μητέρα της παρουσιάστριας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφώνησε: «Συγγνώμη, ο φίλος, ο συνάδελφος έστειλε καρδούλα στη μανούλα σου;», με εκείνον να απαντά με μία "σπόντα": «Σάββα με λένε, να ξέρεις, αν με ξέχασες».

Αυτός είναι ο πατριός της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον μπαμπά της σε ηλικία 2,5 ετών και άργησε να συνειδητοποιήσει την απουσία του από τη ζωή της. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο πατέρας της ήταν άρρωστος και έχει ελάχιστες εικόνες από εκείνον στο κρεβάτι.

«Θα σου πω κάτι που πολλή μεγάλη το κατάλαβα. Με ρώταγαν όταν ήμουν 25 χρονών και συζητάγαμε, ότι "ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σου έλειψε; Αισθάνθηκες αυτή την απουσία;" Τους είχα πει σε πρώτο επίπεδο: “Πως θα σου λείψει κάποιος, αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 ετών.

Στην πορεία και μετά από χρόνια κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια. Απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει έτσι απλά όπως λέμε: “Σου έλειψε”. Δεν με στεναχωρεί κάτι που δεν το έχω, γιατί δεν το είχα και ποτέ. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω, αλλά δεν είναι αυτή η απάντηση. Πέρασαν πολλά χρονιά για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της.

Ωστόσο, η μητέρα της μετά από λίγα χρόνια έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Παντρεύτηκε τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησε τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος έχει τραβήξει αρκετές φορές όλα τα βλέμματα πάνω του με τις πολυσυζητημένες σχέσεις του.

Ο πατριός της Ελένης, Στέλιος Μισόκαλος, έχει δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ο κύριος Στέλιος, λατρεύει το τραγούδι και διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube, όπου δημοσιεύει βίντεο του να τραγουδάει.