«Εδώ παραβιάζονται άλλα πράγματα και δεν λέμε τίποτα...» - Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς μετά το σκηνικό με την Δαλάκα & την Ασημίνα στο Survivor All Star

«Αχ, θα τρελαθώ εγώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εδώ παραβιάζονται άλλα πράγματα και δεν λέμε τίποτα...» - Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς μετά το σκηνικό με την Δαλάκα & την Ασημίνα στο Survivor All Star

Ο Νίκος Μουτσινάς ασχολείται ενεργά με το Survivor All Star στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, επομένως δεν θα ήταν εφικτό να περάσει ασχολίαστο το συμβάν με την παραβίαση των κανόνων από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες χρησιμοποίησαν κινητό και γι' αυτό αποβλήθηκαν (δείτε εδώ ποιες θα πάρουν την θέση τους).

Δεν στάθηκε, όμως, τόσο στο γεγονός πως προκλήθηκε μεγάλος χαμός στο χθεσινό (31/1) συμβούλιο, αλλά θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Χρήστος Δάντης, επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα και έχει κλείσει ήδη ραντεβού με τον δικηγόρο του για να βοηθήσει την καλή του (δείτε εδώ τι σκοπεύει να κάνει).

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το σκάνδαλο στο Survivor All Star με την Δαλάκα & την Ασημίνα

Έτσι, λοιπόν, κατέληξε να μιλά μέχρι και για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, λέγοντας πως συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο και δεν γίνεται καμία αναφορά γι' αυτά, ενώ τόνισε πως δεν είναι καθόλου άδικη η αποβολή των δύο γυναικών από το παιχνίδι.

«Να αναλάβει ο δικηγόρος αυτός και την υπόθεση της 12χρονης που δεν έχει βγει η λίστα, να γίνει και εκεί η άρση. Κουδουνίζουμε το μυαλό μας; Χαζέψαμε; Απλά παραβίασε κανόνες ενός παιχνιδιού. Εδώ παραβιάζονται άλλα πράγματα κάθε μέρα και δεν λέμε τίποτα. Αχ, θα τρελαθώ εγώ…ελπίζω πριν το break», είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνία

Χαμό έχουν προκαλέσει τα τελευταία επεισόδια του Survivor All Star. Αρχικά γιατί οι Μαχητές εδώ και ημέρες έχουν χάσει ασυλίες και έπαθλα, ενώ από την άλλη Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν λόγω του ότι τις εντόπισαν με κινητό στο χέρι, όπως ήδη αναφέρθηκε (βέβαια, κινδυνεύει με αποχώρηση ακόμη ένας).

Ειρωνικό όμως είναι το γεγονός πως μετά από αυτή τους την πράξη, έρχεται το έπαθλο επικοινωνίας. Δηλαδή άλλο λίγο να περίμεναν, θα είχαν μιλήσει με κάποια από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα είχαν μάθει πως είναι η οικογένεια τους, έτσι δεν θα χρειαζόταν να παρανομήσουν και να χάσουν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν, η ομάδα που θα κερδίσει τον στίβο μάχης πέρα από το έπαθλο φαγητού που θα είναι ταχίνι με ψωμί, θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που δεν θα είναι άλλο από το κλασικό πατροπαράδοτο twitter.

Διαβάστε επίσης: Και αποβλήθηκε και ο Ατζούν θα την πληρώσει "χρυσή" - Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Διάσημοι και Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό την νίκη, μάλιστα, πολλοί θα το δουν με πείσμα μετά από αυτό που συνέβη με τις δυο παίκτριες. Το παιχνίδι όπως κάθε φορά άλλωστε θα είναι αρκετά κουραστικό, ειδικά για αυτούς που είναι λιγότερο φαγωμένοι.

Η ομάδα σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, που θα κερδίσει και θα δει τα tweets θα είναι...αυτή των Μαχητών, που επιτέλους θα δουν μια άσπρη μέρα.

UPDATE

Είχαμε τεράστια ανατροπή, με τις πληροφορίες που φτάνουν στα γραφεία μας να αναφέρουν πως τελικά κερδίζουν ξανά οι Διάσημοι!!!!

Survivor All Star spoiler 5/2