Μόνος στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης - Απούσες οι Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους & Δροσάκη

Συνεχίζεται η αγόρευση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Πέμπτη 2/2 συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ο ίδιος βρέθηκε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες φορές, δεν ήρθε κανένας άλλος ηθοποιός, είτε από την δική του πλευρά, αλλά κυρίως από το αντίπαλο "μέτωπο".

Μόνος στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη, η εικόνα των οποίων είχε προκαλέσει ανατριχίλα (δείτε τις εδώ πιασμένες χέρι χέρι έξω από την αίθουσα σαν γροθιά), δεν θέλησαν να παρευρεθούν αυτή τη φορά και σε αυτό πιθανώς να οφείλεται το γεγονός πως η πρόταση του Εισαγγελέα ήταν πως ο ηθοποιός κρίνεται ένοχος για απόπειρα βιασμού και όχι για την πράξη αυτή καθαυτή (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο της αθώωσής του).

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του για την αναφορά στον Γιάννη Μπέζο κατά την απολογία του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού λοιπόν ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τα όσα είπε ο πελάτης του εντός της δικαστικής αίθουσας και αφορούν στον Γιάννη Μπέζο κι αν γνώριζε ότι θα επικαλεστεί το συγκεκριμένο πρόσωπο (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου).

«Όχι, δεν ήταν εν γνώσει μου ότι θα επικαλεστεί τον Γιάννη Μπέζο, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ειλικρινά. Μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε και τώρα μπορώ να το πω. Ο Γιάννης Μπέζος, αφότου αποφυλακίστηκε ο κ. Φιλιππίδης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες σε ανθρώπινο επίπεδο. Με αιφνιδίασε και μένα.

Τον ρώτησε γιατί είπε μυστήριο τον Μπέζο και μου απάντησε “γιατί είναι μυστήριος”. Διευκρινίζουμε ότι με το “λερωμένη τη φωλιά τους” δεν εννοούσε τον Γιάννη Μπέζο. “Ήθελα να δείξω ότι είναι μυστήριος με την έννοια ότι δεν φωτογραφίζεται, ενώ εγώ είμαι αγαπητός με τον κόσμο. Γι΄αυτό τον λόγο το είπα”» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.