Δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της - Στιγμές ευτυχίας για την Μαίρη Συνατσάκη και την μικρή της κόρη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της - Στιγμές ευτυχίας για την Μαίρη Συνατσάκη και την μικρή της κόρη

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε πριν από λίγους μήνες μανούλα για πρώτη φορά και από τότε η καθημερινότητά της έχει αλλάξει πλήρως (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό). Προσπαθεί να είναι συνεχώς δίπλα στην μικρή της κόρη και καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή, παρατηρώντας ποια είναι τα πράγματα που την ηρεμούν, αυτά που της αρέσουν, ανακαλύπτοντας παράλληλα "κόλπα" μητρότητας που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα χρειαζόταν.

Ταυτόχρονα, επέστρεψε και στη δουλειά της (δείτε εδώ την ίδια μαζί με την κόρη της στο γραφείο), αλλά τις περισσότερες ημέρες φαίνεται ότι δουλεύει από το σπίτι, για να μπορεί να προσαρμόζει πιο εύκολα τα ωράρια και το πρόγραμμα του μωρού με τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

Έτσι, λοιπόν, περνούν την περισσότερη ώρα αγκαλιά και απόδειξη αυτού είναι μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 3/2 με την ίδια να κρατά στα χέρια της το παιδί της, την ώρα που κοιμάται, με εκείνη να μη μπορεί να ξεκολλήσει.

«Κοιμάται πάνω μου η μικρή και φυσικά δεν κουνιέμαι από εδώ. Όποτε έχω δει όοοολο το υπαρκτό ινσταγκραμ και σας ποστάρω τα πιο ωραία», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και οι ακόλουθοί της "έλιωσαν" ένας ένας.

Μαίρη Συνατσάκη κόρη

Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο της μικρής

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της μερικές εικόνες από το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για το νεογέννητο κοριτσάκι, δείχνοντας στο κοινό της πώς είναι το κρεβάτι που έχουν επιλέξει για εκείνη, η κούνια της πιο συγκεκριμένα, αλλά και κάποια άλλα έπιπλα και αντικείμενα που για εκείνη είναι απαραίτητα (δείτε εδώ πως είναι το υπόλοιπο σπίτι).

Όσον αφορά το λίκνο της, λοιπόν, εξήγησε πως ακόμα δεν το έχει χρησιμοποιήσει, αλλά το κάνει ο πρώτος της γάτος και φαίνεται πως του αρέσει. Τόνισε, επίσης, πως βολεύει πολύ αυτή η ραφιέρα - αλλαξιέρα που έχει με τα καλαθάκια της για να βάζει όλα τα πράγματα της μπέμπας.

Μαίρη Συνατσάκη παιδικό δωμάτιο

Μαίρη Συνατσάκη παιδί