Ενοχλημένος ο Γιώργος Σαμπάνης - Η απάντηση για το δημοσίευμα που προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένειά του

«Με πήραν η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή (δείτε εδώ που τους απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός) την πορεία του στο τραγούδι αλλά και τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν το όνομά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε ως παράδειγμα, ένα από τα δημοσιεύματα που είχαν προκάλεσαν αναστάτωση στην οικογένειά του, η οποία επικοινώνησε αμέσως μαζί του.

Το δημοσίευμα που είχε ενοχλήσει έντονα τον Γιώργο Σαμπάνη

«Δεν μου αρέσει να γράφονται για μένα πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το τι θα πει ο καθένας. Για να φτάσει λοιπόν στα αυτιά μου κάτι, πρέπει να είναι πολύ άσχημο, πρέπει να αρχίζουν να με ρωτάνε όλοι. Δηλαδή εκεί απάντησα γιατί με πήραν η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου και μου είπαν: “Παιδί μου, σε είδαν στο δρόμο και έπινες;” “Ποιος εγώ; Γιατί πίνω ποτέ εγώ; Πώς ήπια τώρα;” τους είπα και μου απάντησαν: “Λένε ότι ήσουν πιωμένος”», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης στη συνέντευξή του.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 3/2 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικές ο Γιώργος Σαμπάνης σχολιάστηκε έντονα για την αντίδραση που είχε όταν τον τσάκωσε οι κάμερες και οι ρεπόρτερ στο αεροδρόμιο μαζί με την αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα, περιμένοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο ρεπόρτερ του Πρωινού, έπεσε πάνω στην Ιωάννα Σαρρή και τον Γιώργο Σαμπάνη! Μπορεί το πρώην μοντέλο του GNTM να κοντοστάθηκε μπροστά στις κάμερες και να απάντησε σε πολύ λίγες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αλλά ο τραγουδιστής έδειξε από την αρχή την δυσαρέσκειά του αποφεύγοντας να περάσει από το σημείο και φωνάζοντας την Ιωάννα από μακριά. Όταν, δε, η κάμερα γύρισε προς το μέρος του εκείνος ακούστηκε να φωνάζει από το βάθος «Ούτε να το σκέφτεσαι, καλή συνέχεια και καλή χρονιά» (δείτε εδώ το βίντεο).