«Μόλις είδα τον Γιώργο είπα...»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Ραφαέλας Ψαρρού για τον Καράβα

Όλα όσα είπαν στην κάμερα του "Καλύτερα δεν γίνεται"

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μόλις είδα τον Γιώργο είπα...»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Ραφαέλας Ψαρρού για τον Καράβα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/2) στην ψυχαγωγηική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσανσ υνέντευξη από κοινού, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού. Το αγαπημένο ζευγάρι που σε καθημερινή σχεδόν βάση δείχνει στους διαδυκτιακούς τους φίλους, την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ μια ανάρτηση τους) μίλησαν στην εκπομπή του Alpha, για όλους και για όλα.

Η δημόσια εξομολόγηση της Ραφαέλας Ψαρρού και του Γιώργου Καράβα

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού παραχώρησαν συνέντευξη απο κοινού και απάντησαν για το αν θα έκαναν ένα τρίτο παιδάκι, ώστε να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και μάλιστα παντρεμένοι ενώ τα δυο τους παιδάκια είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Οι δυο τους πολύ συχνα πραγματοποιούν κοινές εξόδους και δεν κρύβουν με τίποτα τον έρωτά τους. Παράλληλα, πολύ σπάνια δίνουν και συνεντέυξεις, κάνοντας λόγο για την ζωή και την καθημερινότητά τους. Αυτήν την φορά έκαναν την υπέρβαση και μίλησαν απο κοινού στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται". Μεταξύ πολλών ρωτήθηκαν για το αν θα έκαναν ακόμα ένα παιδάκι.

Διαβάστε επίσης: «Με τεράστια χαρά σας ανακοινώνω...» - Μεγάλωσε η οικογένεια του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

«Μη δίνουμε θάρρος στον Γιώργο γιατί θέλει. Είναι ωραία όλη η διαδικασία της οικογένειας. Ήθελα να κάνω παιδιά ειδικά όταν γνώρισα τον Γιώργο γιατί μου το ενέπνευσε. Με ένα τρίτο παιδί θα έβγαινα off», παραδέχτηκε η Ραφαέλα Ψαρού, με τον Γιώργο Καράβα να σημειώνει: «Εννοείται την αγαπάω, την θαυμάζω γιατί είναι σημαντικό να αγαπάς τον άνθρωπο απέναντί σου».

Μάλιστα, όπως είπε ο πρώην κριτής του GNTM ζει με έναν άνθρωπο που είναι το άλλο άκρο αφού θέλει να τα κάνω όλα σε μία τάξη, ενώ ο ίδιος είναι της αταξίας.