Ράδιο Αρβύλα: Πάγωσε η πισίνα του και έγινε ολόκληρο θέμα - Κανάκης & Σερβετάς "ξεφτίλισαν" τον Κώστα Μαρτάκη

Η επική στιγμή στον αέρα του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Πάγωσε η πισίνα του και έγινε ολόκληρο θέμα - Κανάκης & Σερβετάς

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, μπορεί για πολλούς να ήταν κάτι ευχάριστο, μιας που ορισμένες περιοχές γέμισαν με χιόνια και ανάμεσα σε αυτές είναι και η Αθήνα, η οποία ντύθηκε στα λευκά στις πιο βόρειες περιοχές, ωστόσο δημιούργησε και μερικά προβλήματα.

Ένας από τους διάσημους που "δυσκολεύτηκε" είναι και ο Κώστας Μαρτάκης, του οποίου η πισίνα πάγωσε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (δείτε εδώ γιατί είναι βυθισμένος στο πένθος). Το γεγονός, λοιπόν, αυτό θέλησαν να σχολιάσουν οι Ράδιο Αρβύλα, μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης 7/2, με τον Γιάννη Σερβετά να ντύνεται όπως ο τραγουδιστής και να αφηγείται το "δράμα" του.

Κανάκης και Σερβετάς "ξεφτίλισαν" τον Κώστα Μαρτάκη

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, αφού εξήγησε τι συνέβη, ευχαρίστησε παράλληλα τον κόσμο για τον ενδιαφέρον του και την προθυμία του να τον βοηθήσουν να λιώσει τους πάγους. Βέβαια, στην πρόταση του Αντώνη Κανάκη να περιμένει να ξεπαγώσει μόνη της η πισίνα, εκείνος έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως δεν θέλει να είναι δακτυλοδειχτούμενος της showbiz ως «αυτός με την παγωμένη πισίνα» και ότι αν χρειαστεί για να γλιτώσει την κατακραυγή θα αλλάξει και χώρα.

Φυσικά, όλο αυτό έγινε σε χιουμοριστικό πλαίσιο και δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο άντρες σατιρίζουν κάποιο διάσημο με αυτό τον τρόπο (δείτε εδώ πώς "έκραξαν" την Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Υπάρχει, όμως, και η σοβαρή τους πλευρά

Τρομακτικές είναι οι στιγμές, που περνάνε οι κάτοικοι της Τουρκίας, μετά τον φονικό σεισμό (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο) και ο Αντώνης Κανάκης ήταν από τους μοναδικούς που αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτές τις ώρες.

Ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στα θλιβερά γεγονότα ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης προς τον γειτονικό λαό τονίζοντας ότι τίποτα δεν χωρίζει τους λαούς παρά μόνο οι πολιτικοί.

«Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τους πιλότους μας και τους κηδέψαμε. Αυτή ξεκίνησε με τον σεισμό στη γειτονική χώρα και τη Συρία/ Οι Άνθρωποι εκεί αντιμετωπίζουν απίστευτα πράγματα εκεί, έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι, παιδιά.

Είναι αυτά τα αδιανόητα που μας θυμίζουν ότι το ανθρώπινο στοιχείο στις σχέσεις – έχουμε και το ελληνοτουρκικό. Αυτά τα γεγονότα είναι αφυπνιστικά, θυμάσαι ότι είναι ένας γειτονικός λαός με τον οποίο δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα απολύτως και ότι όλη αυτή την παράνοια τη δημιουργούν οι ημίτρελοι και άλλες φορές ολοκληρωτικά τρελοί ηγέτες που βρίσκονται στις εξουσίες».