Ανοίγει σήμερα 9/2 η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος»

«Πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανοίγει σήμερα 9/2 η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος»

Σήμερα, Πέμπτη 9/2, αναμένεται να ανοίξει η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, μία διαθήκη που αναμένεται να κάνει πολλές αποκαλύψεις. Μάλιστα, η εκπομπή Mega καλημέρα έπαιξε σήμερα και το σχετικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ την σπαρακτική εξομολόγηση της συζύγου του, Βίκυ Σταμάτη, για την απώλειά του).

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε, πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες αποτυπώνονται οι τελευταίες σκέψεις του. «Έχει αρκετά θέματα που θα επηρεάσουν και θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής.

Ανοίγει σήμερα 9/2 η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως οι αποκαλύψεις της τρίτης διαθήκης του πολιτικού αναμένονται συνταρακτικές, καθώς στο περιεχόμενό της κατονομάζονται και «φωτογραφίζονται πρόσωπα. Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και επιστολές που είχε ανταλλάξει ο πολιτικός, ενώ μέσα από τη διαθήκη καταγγέλλονται αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά.

Στη φορά νέο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντου του λίγο πριν πεθάνει

Το πρωί της Τρίτης 20/9 ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αλεξανδρής ανέφερε πως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται η «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έλεγε ότι φορτώθηκε ευθύνες που δεν είχε, του πολιτικού, κοινωνικού και επαγγελματικού βίου της χώρας. Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, έχουμε επιστολές με πρόσωπα, ημερομηνίες και αριθμούς.

Καταγγέλλονται μέσα από την τρίτη διαθήκη αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά. Η κυρία Tσοχατζοπούλου έχει δηλώσει πως θα εκχωρήσει τις πληροφορίες και τους αριθμούς των θυρίδων. Ο Άκης πάντα υποστήριζε πως δεχόταν απειλές και εκβιασμούς με κίνδυνο της συζύγου και του παιδιού του».

Η δικηγόρος Ελένη Τσούτσια δήλωσε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος λάτρευε τον γιο του, τον οποίο έχει ορίσει αποκλειστικό κληρονόμο του και πρόεδρο του ιδρύματος. «Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι 16 ετών, έχει αδυναμία στην μητέρα του και θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πάτερα του. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θεωρεί πως οι εξελίξεις μετά το άνοιγμα της τρίτης διαθήκης θα είναι συγκλονιστικές».

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή Mega Καλημέρα παρουσίασε κι ένα αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Αισθάνομαι ενοχές βαριές, διότι δίστασα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου. Ανησυχούσα μη τυχόν τους μπλέξω. Αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση… Και πραγματικά, επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ, γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου ύστερα από όσα είχαν συμβεί. Γι’ αυτό διεκδικούσα ως την ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου», λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.