Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο για τα μάτια του - Διάσημος ποδοσφαιριστής ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Ταιριάζουν πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο για τα μάτια του - Διάσημος ποδοσφαιριστής ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη

Η Ελένη Χαμπέρη είναι μία από τις παίκτριες που γνωρίσαμε αρχικά πέρυσι κατά την συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά φέτος μας ξανασυστήθηκε μέσα από το Survivor All Star. Πρόκειται για μία γυναίκα η οποία είναι πολύ δυνατή αγωνιστικά και το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα της, αφού είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος και οι μπλε δυσανασχετούν μαζί της, ωστόσο είναι πολλά ακόμη πέρα από καλή αθλήτρια.

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2 γνωρίσαμε μια πιο ευαίσθητη πλευρά της, καθώς οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και της δόθηκε η ευκαιρία να διαβάσει τα γράμματα των αγαπημένων της προσώπων, ανάμεσά στα οποία ήταν και εκείνο του συντρόφου της (δείτε εδώ την γκάφα του Λιανού για εκείνον).

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έβαλε τα κλάματα διαβάζοντας λέξη λέξη τα λόγια του καλού της, καθώς της λείπει πολύ και θέλει να γνωρίζει εάν είναι καλά και πως περνάει τις ημέρες του μακριά της, όπως και εκείνος άλλωστε.

]

Ποιος είναι, ωστόσο, ο έρωτας της ζωής της; Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Αναστασίου, ο οποίος ασχολείται με τον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά παραμένει και ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Ολυμπιακού του Βόλου, επομένως έχει την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό με την καλή του.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του στα social media μία φωτογραφία τους και με τον δικό του τρόπο θέλησε να δείξει πως την στηρίζει σε όλο αυτό, όσο κι αν δεν αντέχει μακριά της.

«Το να μου λείπεις είναι το χόμπι μου. Να σε προσέχω είναι η δουλειά μου, να σε κάνω χαρούμενη είναι το καθήκον μου και το να σε αγαπώ είναι η ζωή μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσε βίντεο από την στιγμή της αποχώρησης - Ποιος φεύγει απόψε!

Ελένη Χαμπέρη σχέση Survivor All Star
Instagram / Ελένη Χαμπέρη

σύντροφος Ελένης Χαμπέρη
Instagram / Αλέξανδρος Αναστασίου