Χαμός με την φωτογραφία της Φουρέιρα που θηλάζει το νεογέννητο - Το σχόλιο της Τούνη που έφερε την αντίδραση της

Αμέτρητες ευχές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με την φωτογραφία της Φουρέιρα που θηλάζει το νεογέννητο - Το σχόλιο της Τούνη που έφερε την αντίδραση της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου έγινε για πρώτη φορά μαμά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Μάλιστα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ήταν παρών σε όλον τον τοκετό και σύμφωνα με τον γυναικολόγο, ήταν πολύ βοηθητικός και υποστηρικτικός (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα του ποδοσφαιριστή από την καφετέρια του μαιευτηρίου).

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/2, το ιδιωτικό μαιευτήριο στο οποίο γέννησε η Ελένη Φουρέιρα, δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία με το ζευγάρι να παίρνει εξιτήριο.

«Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος - Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή. Η οικογένεια της ΡΕΑ εύχεται ολόψυχα να σας ζήσει!» έγραφε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής (δείτε εδώ την φωτογραφία).

Αμέτρητα τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το νεογέννητο

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της την ώρα του θηλασμού.

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα 07/02/23» έγραψε η Ελένη Φουρέιρα και φυσικά τα likes αλλά και τα σχόλια με τις ευχές από τους followers της ήταν αμέτρητα, ενώ ανάμεσα σε αυτά ήταν και πολλά από Έλληνες celebrities, όπως η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαρία Ηλιάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Κατσαφάδου, ο Χάρης Σιανίδης και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε μάλιστα στην Ιωάννα Τούνη με μια κόκκινη καρδιά.

Αμέτρητα τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το νεογέννητο