«Μου είχε πει να κάνουμε...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου 

Η οποία τελικά όμως δεν θα γίνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είχε πει να κάνουμε...» - Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου 

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε το πρωί της Κυριακής 12/2 ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για όλα, μεταξύ άλλων και για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες το όνομα της παρουσιάστριας έχει ακουστεί αρκετά, λόγω της τηλεοπτικής της επιστροφής.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, δεν είχε υπογράψει ακόμη κάτι, ωστόσο οι συζητήσεις είχε γίνει και φαινόταν πως όλα θα προχωρούσαν κανονικά (δείτε εδώ τον λόγο που τόσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης).

Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει μέχρι και η φήμη πως στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Λάγιος με την πρώτη να το διαψεύδει (δείτε εδώ τι είπε).

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, της παρουσιάστριας δηλαδή και του καναλιού, δεν είχαν αίσιο τέλος, καθώς η κατεύθυνση του περιεχομένου της εκπομπής ήταν κάτι που δεν την εξέφραζε με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η συνεργασία.

Η αποκάλυψη του Αντώνη Λουδάρου για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Ζω, είμαι καλά! Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Τι να πεις; Για μερικά κλικ παραπάνω…», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος για το δημόσιευμα που τον ήθελε να έχει πεθάνει (δείτε εδώ την οργισμένη ανάρτησή του).

«Θα ήθελα να κάνω μυθοπλασία, ένα σίριαλ εποχής. Φέτος ξεχώρισα το Maestro. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μού είχε πει να κάνουμε μαζί την εκπομπή στον ΑΝΤ1», συμπλήρωσε.