Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της!

Αποκαλύφθηκε πριν από λίγο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Blake Lively
Instagram / Blake Lively

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως η Rihanna εννιά μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, είναι ξανά έγκυος (δείτε εδώ πώς το αποκάλυψε). Παρόλα αυτά, η σόουμπιζ έχει γεμίσει με τέτοιου είδους ευχάριστα νέα, αφού και στον ελληνικό χώρο η Ελένη Φουρέιρα έφερε στον κόσμο τον γιο της (δείτε εδώ την πρώτη του φωτογραφία), ενώ μέρες πριν είχε γεννήσει και η Ιωάννα Τούνη, αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Την Δευτέρα 13/2, μάλιστα, έγινε επίσης γνωστή μία ακόμη γέννα. Πρόκειται για μία ηθοποιό του εξωτερικού, ψηλή, ξανθιά, με γαλανά μάτια, η οποία έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μαμά όμως. Έχει φέρει στον κόσμο άλλα τρία παιδιά και αυτό είναι το τέταρτο.

Ποια ηθοποιός γέννησε για 4η φορά

Ο λόγος για την Μπλέικ Λάιβλι, η τέταρτη εγκυμοσύνη της οποία έγινε γνωστή τον Σεπτέμβριο που πέρασε. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, έγινε ξανά μαμά, χωρίς να είναι γνωστό το φύλο του μωρού.

Blake Lively σύζυγος
Instagram / Blake Lively

Ούτε εκείνη, αλλά ούτε και ο σύζυγός της Ράιαν Ρέινολντς έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση, βέβαια, ενώ η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, αλλά παρουσιάζεται η ίδια με τον καλό της και την πεθερά της.

Blake Lively πεθερά
Instagram / Blake Lively

Ποια είναι η ηθοποιός

Η Μπλέικ Έλεντερ Μπράουν γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1987 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Έγινε γνωστή κυρίως με τον ρόλο της ως Σερίνα Βαν ντερ Γούντσεν στη νεανική δραματική τηλεοπτική σειρά Gossip Girl. Έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως The Town, Green Lantern, The Shallows, Αγριότητα και A Simple Favor.

Η Λάιβλι το 2012 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern. Έχουν μαζί τρεις κόρες: τη Τζέιμς που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, την Ινέζ που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και μία τρίτη που γεννήθηκε το 2019.