Με ορούς στα χέρια και την κοιλιά τούρλα - Η εικόνα της Βασιλικής Μιλλούση ένα βήμα πριν τον τοκετό που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Το συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε ο Λευτέρης Πετρούνιας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λευτέρης Πετρούνιας
Instagram / Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχες κόρες, οι οποίες ακολουθούν τα βήματά τους στον χώρο του αθλητισμού από τώρα (δείτε εδώ το αξιολάτρευτο σκηνικό τους στο γυμναστήριο).

Μπορεί η ζωή τους να άλλαξε δραματικά από τότε που έγιναν γονείς, όπως έχουν δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή τους, ωστόσο ο έρωτάς τους δεν έχει σταματήσει να υπάρχει και με κάθε ευκαιρία οι δυο τους βρίσκουν λόγους για να το γιορτάσουν.

Ακολουθεί η συνέντευξή τους:

Βασιλική Μιλλούση: Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πια έχουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον Λευτέρη. Εκ των πραγμάτων, με δύο παιδιά σε αυτή την ηλικία, η κάθε μέρα είναι για τους γονείς απαιτητική, πόσο μάλλον όταν είναι και οι δύο πολυάσχολοι και κάνουν και πρωταθλητισμό. Οπότε, ναι, είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσεις να τα συγχρονίσεις όλα. Όμως, έχουμε και οι δύο πολύ ενεργό ρόλο ως προς τα παιδιά μας και όταν είμαστε στο σπίτι προσπαθούμε να περνάμε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας και, ναι, είναι αρκετά πιεστική. Λογικό όταν προσπαθείς να τα προσαρμόσεις όλα: να είσαι καλός γονιός, να κάνεις πρωταθλητισμό, να έχει μια επιχείρηση και μια κανονική κοινωνική ζωή. Όλο αυτό έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε να συντονίσουμε τη ζωή μας και εγώ και η Βασιλική και βοηθάμε συνέχεια ο ένας τον άλλον. Πότε παίρνει ποιος ποιο παιδί και που το πάει.

Τα παιδιά μας ακολουθούν αρκετά, περνάνε χρόνο είτε στο γυμναστήριο είτε στο γυμναστήριο, είτε στο προπονητικό της Εθνικής Ομάδας. Με διάφορους τρόπους έχουμε προσαρμόσει τη ζωή μας μαζί με τα παιδιά μας. Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πριν, που το μόνο που σκεφτόσουν ήταν να φας, να κοιμηθείς και να ξαναπάς στην προπόνηση.

Το βίντεο από την ημέρα του τοκετού της Βασιλικής Μιλλούση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη 14/2, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ολυμπιονίκης θέλησε να αφιερώσει ένα βίντεο στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok, συγκεντρώνοντας φωτογραφίες τους από τις πιο όμορφες στιγμές τους και σημειώνοντας στην λεζάντα: «Ο παντοτινός μου Βαλεντίνος. Σε αγαπώ ως το φεγγάρι Βασιλική» (δείτε εδώ ποια είναι η διαφορά της ηλικίας τους).

Σε αυτό παρουσιάζονται και φωτογραφίες από την ημέρα του τοκετού της αθλήτριας, κατά τις οποίες βρίσκεται με την κοιλιά τούρλα στο μαιευτήριο, με ορούς στα χέρια και ξαπλωμένη στο κρεβάτι, περιμένοντας να κρατήσει στα χέρια της τα παιδιά της.