Νίκος Μουτσινάς: «Ας το δούμε σαν παιχνίδι και οχι μόνο...» - Η ατάκα του παρουσιαστή για το Survivor All Star

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Ας το δούμε σαν παιχνίδι και οχι μόνο...» - Η ατάκα του παρουσιαστή για το Survivor All Star

Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Καλό Μεσημεράκι προβλήθηκαν τα χθεσινοβραδινά "μαντάτα" από το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star (δείτε τα εδώ) και ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να απαντήσει στα όσα έγιναν με την Μελίνα Μεταξά.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, συμφώνησε πως είναι μια αρκετά καλή παίκτρια στα αγωνίσματα, ωστόσο πρέπει να ξανασκεφτεί την παραμονή της στο παιχνίδι, αφού η ίδια το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία της, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό της.

Τα λόγια του Μουτσινά για την Μελίνα από το Survivor All Star

«Τα παιδιά αυτά έχουν μαζευτεί, έχουν αφήσει πίσω οικογένειες, σπίτια, εργασίες, φίλους, κοινωνική ζωή για να πάνε να λάβουν μέρος σε ένα παιχνίδι. Το οποίο απαιτεί μία σωματική αρμονία, να μπορείς να παίξεις δηλαδή και ο χειρότερος παίκτης είναι κάποιος που δεν παίζει», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και ξεκαθάρισε για τη Μελίνα Μεταξά: «Περαστικά στο κορίτσι, προς Θεού, έτσι κι αλλιώς για τη Μελίνα, δεν το συζητώ. Αλλά και λίγο να αντιλαμβανόμαστε. Κάθεται γιατί μπορεί να χρειάζεται τα λεφτά, το καταλαβαίνω, εγώ δεν βρίσκω άλλο λόγο (…) Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται να παίξει, η κοπέλα είναι τραυματισμένη δηλαδή και ο κόσμος που ψηφίζει ας το δει διαφορετικά λίγο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και έστειλε μήνυμα στους τηλεθεατές του Survivor All Star: «Ας το δούμε και σαν παιχνίδι και όχι μόνο σαν ριάλιτι», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για το σκάνδαλο στο Survivor All Star με την Δαλάκα & την Ασημίνα

Ο Νίκος Μουτσινάς ασχολείται ενεργά με το Survivor All Star στην εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, στο κανάλι του ΣΚΑΪ, επομένως δεν θα ήταν εφικτό να περάσει ασχολίαστο το συμβάν με την παραβίαση των κανόνων από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες χρησιμοποίησαν κινητό και γι' αυτό αποβλήθηκαν (δείτε εδώ ποιες θα πάρουν την θέση τους).

Δεν στάθηκε, όμως, τόσο στο γεγονός πως προκλήθηκε μεγάλος χαμός στο χθεσινό (31/1) συμβούλιο, αλλά θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως ο Χρήστος Δάντης, επιστρέφει εκτάκτως στην Αθήνα και έχει κλείσει ήδη ραντεβού με τον δικηγόρο του για να βοηθήσει την καλή του (δείτε εδώ τι σκοπεύει να κάνει).

Έτσι, λοιπόν, κατέληξε να μιλά μέχρι και για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, λέγοντας πως συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα στον κόσμο και δεν γίνεται καμία αναφορά γι' αυτά, ενώ τόνισε πως δεν είναι καθόλου άδικη η αποβολή των δύο γυναικών από το παιχνίδι.

«Να αναλάβει ο δικηγόρος αυτός και την υπόθεση της 12χρονης που δεν έχει βγει η λίστα, να γίνει και εκεί η άρση. Κουδουνίζουμε το μυαλό μας; Χαζέψαμε; Απλά παραβίασε κανόνες ενός παιχνιδιού. Εδώ παραβιάζονται άλλα πράγματα κάθε μέρα και δεν λέμε τίποτα. Αχ, θα τρελαθώ εγώ…ελπίζω πριν το break», είπε χαρακτηριστικά.