Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα κάτσω να...» - Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή για τον Αρναούτογλου

Τα είπε όλα στο Ενώπιος Ενωπίω

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα κάτσω να...» - Το ξεκαθάρισμα του παρουσιαστή για τον Αρναούτογλου

Το βράδυ της Πέμπτης (16/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ενώποιος Ενωπίω» βρέθηκε καλεσμένος, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής, που στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την μητέρα του και συγκίνησε τους πάντες (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε επίσης στην πολυπόθητη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο παρουσιαστές τις τελευταίες εβδομάδες έχουν δημιουργήσει αρκετές απορίες στο τηλεοπτικό κοινό και όχι μόνο με τις δηλώσεις που κάνουν ο ένας για τον άλλον (δείτε τα εδώ).

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όσο καλά τα πάω με τις γυναίκες δεν τα πάω τόσο καλά με τους άνδρες. Τον Γρηγόρη τον αγαπάω κανονικά. Είναι ένας μικρός πλανήτης που μας κάνει την τιμή να είναι εδώ στη γη. Τον αγαπάω και πάντα έχω στο μυαλό μου ότι ο Γρηγόρης είναι ένα μικρό παιδί που κουτουρντίζει.

Αυτό με το τηλέφωνο, είναι ότι πιο αστείο έχει συμβεί στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Έρχονται στο θέατρο, μου δίνουν συγχαρητήρια και με ρωτάνε “τον πήρες μωρέ τον Γρηγόρη ένα τηλέφωνο;”. Δηλαδή, πώς ξαφνικά έγινε ο Γρηγόρης ένα δικό μου θύμα που δεν τον παίρνω τηλέφωνο;

Αυτό ξεκίνησε λέγοντας μου “σε παρακαλώ πάρε με ένα τηλέφωνο γιατί θέλω να σου δείξω κάτι”. Ήθελε να μου μιλήσει για ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ που του άρεσε να το κάνουμε μαζί.

Δεν ξέρω αν ισχύει πια, γιατί έχουν περάσει όντως 2-3 χρόνια, αλλά τα 2-3 χρόνια αυτά, ο Γρηγόρης είναι κολλημένος στον ΑΝΤ1, εγώ κολλημένος στον ΣΚΑΪ, οπότε ίσως γι’ αυτό πήγε προς τα πίσω. Γύρισε και είπε και τώρα πως “αν με πάρει τηλέφωνο θα του πω άντε γειά και θα του το κλείσω”, θα έπαιρνες εσύ; Να πάρω για να του δώσω τη χαρά να μου κλείσει το τηλέφωνο; Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο. Τίποτα Νικόλα, τίποτα» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Εκτός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, μίλησε και για την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και τον λόγο που σταμάτησαν να βλέπονται τόσο πολύ (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψε).