Όλοι μιλούν γι' αυτό! Με κόκκινο μαγιό πάνω σε διάδρομο γυμναστικής - Το βίντεο της Καλομοίρας που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσίες στην ελληνική σόουμπιζ παρόλο που πλέον ζει στην Αμερική. Η ίδια έχει άλλωστε πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα social media και έτσι οι περισσότεροι την παρακολουθούν μέσα από αυτά και διατηρούν επαφές μαζί της, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία τρομερή οικειότητα ανάμεσα στην ίδια και το κοινό της.

Καθημερινά, λοιπόν, μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της ιδιαίτερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και πλέον από το tik tok, όπου παρουσιάζει και τα τρία της παιδιά (δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνιση της κόρη της) και την Παρασκευή 17/2 μάλιστα δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο το οποίο έχει γίνει viral.

Το βίντεο της Καλομοίρας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πόζαρε με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, γεμάτη με κοσμήματα και αξεσουάρ, πάνω σε διάδρομο γυμναστικής και όλοι έμειναν να την κοιτούν με το στόμα ανοιχτό. Πρώτα από όλα για το κορμί της που είναι φέτες μετά από τρεις εγκυμοσύνες, και δεύτερον εξαιτίας της πρωτοβουλίας της να τραβήξει ένα τόσο τολμηρό βίντεο.

Δεκάδες τοξικές αντιδράσεις κάτω από τις φωτογραφίες για τις επεμβάσεις της

Μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της αποφάσισε να κάνει η Καλομοίρα πριν από μερικούς μήνες και τους είχε αφήσει όλους άφωνους. Μια ημέρα η τραγουδίστρια άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της στην οποία ήταν κατάξανθη.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ωστόσο είχαν διχαστεί! Άλλοι έλεγαν πως της πηγαίνει πολύ, άλλοι όμως έγραφαν πως δεν μπορούσαν να την αναγνωρίσουν και την προτιμούσαν με τα καστανά της μαλλιά.

Βέβαια, η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση που πήρε λέγοντας: «Να πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και λέω στον Γιώργο θα γίνω εντελώς ξανθιά και θα κοντύνω τα μαλλιά του σε πειράζει; μου λέει δεν με νοιάζει. Πάω στην κομμώτριά μου και το είπα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη. Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me; Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή».

Τα ξανθά της μαλλιά σίγουρα την έχουν ανανεώσει και δύσκολα δεν θα την ξεχωρίσει κάποιος μέσα στο πλήθος (δείτε πλάνα από τα madwalk). Βέβαια, ορισμένοι ακόμη δεν έχουν συνηθίσει την αλλαγή της, μιλώντας μάλιστα και για επεμβάσεις στο πρόσωπο της.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της στο προφίλ της στο Instagram, ορισμένα σχόλια είναι πολύ τοξικά. Όπως για παράδειγμα «Τρομαξα να σε γνωρίσω, οκ το δεχόμαστε ίσως περνάς μια φάση που χρειάζεσαι αλλαγή για τους δικούς σου λόγους αλλά μη το κρατήσεις για πολύ δεν σου πάει καλό μου κορίτσι έγινες μια άλλη ξένη στα δικά μας μάτια που σε αγαπήσαμε με άλλο στιλ» και πολλά άλλα. Η Καλομοίρα ωστόσο δεν έχει απαντήσει σε κανένα.

Εμείς πάντως να πούμε πως είτε ξανθιά είτε καστανή είναι μια κούκλα!