Με το διαβατήριο στο χέρι - Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για το όνομα της Μαίρης Βυτινάρος στην κάμερα του ΑΝΤ1

Το γνωρίζατε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με το διαβατήριο στο χέρι - Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για το όνομα της Μαίρης Βυτινάρος στην κάμερα του ΑΝΤ1

Την Μαίρη Βυτινάρος την γνωρίσαμε μέσα από τον πέμπτο κύκλο του GNTM, κατά τον οποίο εκείνη και ο Χρήστος Μπίρμπας πήραν την θέση του Γιώργου Καράβα, ως coach (δείτε εδώ την γυμνή της φωτογράφιση). Η παρουσία της στο σόου συζητήθηκε πολύ, ενώ υπήρξε και η αφορμή για να δημιουργηθεί και μία κόντρα με την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ τι συνέβη στην πρώτη τους συνάντηση).

Παρόλα αυτά, ο διαγωνισμός έχει τελειώσει και κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά εάν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη σεζόν. Το ξανθό μοντέλο, λοιπόν, συνεχίζει την καριέρα του κανονικά και η συνέχεια θα γίνει γνωστή σίγουρα σε λίγο διάστημα.

Αυτό είναι το πραγματικό όνομα της Μαίρης Βυτινάρος

Ο φακός του Πρωινού του ΑΝΤ1 την εντόπισε, μάλιστα, στο αεροδρόμιο, και η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις της. Εξήγησε έτσι πως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρόλο που δεν έχει σύντροφο, έλαβε το καλύτερο δώρο, ενώ αποκάλυψε δημόσια και ποιο είναι το πραγματικό της όνομα.

«Πήρα ελληνικό διαβατήριο! Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει φέτος ο Βαλεντίνος», είπε, φανερά ευδιάθετη, ωστόσο ο Γρηγόρης Μπάκας πρόσεξε όλες τις λεπτομέρειες στο διαβατήριό της και βγήκε στη φορά το δεύτερο όνομά της: «Μαίρη – Άντζελα. Το δεύτερο όνομα είναι το Άντζελα, είναι και το όνομα της μαμάς μου», απάντησε η Μαίρη Βυτινάρος.

Όσο για την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε πως είναι μόνη και περιέγραψε με 3 λέξεις όσα ζητά από έναν άνδρα: «Δεν έχω κάποιον σύντροφο, αλλά είμαι μια χαρά μόνη μου. Θα ήθελα να είναι ειλικρινής, ευγενικός και αστείος».

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για εκείνη

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν ξεκίνησε να διαφημίζει εσώρουχα, ενώ πλέον θεωρείται περιζήτητη για καταλόγους εσωρούχων και μαγιό, αλλά και για catwalks, καθώς με το 1,80 ύψος διαθέτει τις σωστές αναλογίες.

Όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα προς το παρόν είναι η ένταξή της στους Άγγελους της Victoria’s Secret. Ωστόσο έχει ήδη συνεργαστεί με άλλους διάσημους οίκους, όπως τον Versace και fashion brands, το Ellipse Lingerie, και το Guess, που την έχουν επιλέξει για το λανσάρισμα των συλλογών τους με μαγιό και εσώρουχα.

Επιπλέον είναι κάτοχος τίτλου από καλλιστεία ομορφιάς, καθώς το 2012 βγήκε αναπληρωματική Miss Universe για την Αυστραλία.

Ένας ακόμα μεγάλος σταθμός στην καριέρα της, ήταν το 2016, όταν πόζαρε με τον πιλότο της F1 Daniel Ricciardo. Την ίδια εποχή οι κακές φήμες τους ήθελαν ζευγάρι, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.