Survivor All Star: «Στο χωριό μου λέμε...» - Η Ασημίνα "ξεφτίλισε" τον Νίκο Μπάρτζη μέσα από μια ανάρτηση

Είναι ακόμα πικραμένη με όσα συνέβησαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Στο χωριό μου λέμε...» - Η Ασημίνα

Μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο Survivor All Star, μιας και αποβλήθηκε για χρήση κινητού, ωστόσο η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν σταματά να σχολιάζει τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια νιώθει αρκετά αδικημένη για αυτό που συνέβη και όπως έχει αναφερθεί κατά την άφιξή της στην Ελλάδα, θα αποκαλύψει εν καιρώ όσα συνέβησαν και θα κινηθεί νομικά για να βρει το δίκιο της -δείτε εδώ ποιοι παίκτες απείλησαν με αποχώρηση σε περίπτωση που επέστρεφε στο παιχνίδι ξανά μαζί με την Δαλάκα. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ασημίνα σχολίασε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» που αφορούσε την κλίκα του Νίκου Μπάρτζη.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ασημίνας για το Survivor All Star

«Στο χωριό μου ξέρετε τι λέμε ε; “Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”. Όλα γυρνάνε και όλοι παίρνουν αυτό που τους αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ασημίνας για το Survivor All Star

«Αν όντως είχα κινητό...»

Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, μετά το ατύχημα του τραγουδιστή πάνω στην πίστα κατά την διάρκεια της εμφάνιση του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες που τους "τσάκωσε" στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ωστόσο, λίγο αργότερα η αθλήτρια μίλησε στο Πρωινό μας.

Έκανε δηλώσεις τόσο για το ατύχημα του συντρόφου της, όσο και για την αποβολή της από το Survivor All Star λόγω της παράβασης της επικοινωνίας για την οποία την κατηγόρησε ο Νίκος Μπάρτζης, με τη παραγωγή να το επιβεβαιώνει μιλώντας με τον λόκαλ.

«Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε. Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη: «Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Όταν έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο. Το 2023 πάει από το κακό στο χειρότερο για μένα, αλλά εντάξει».