Το αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα: «Έκανε την επέμβαση και είναι...» - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μαρίας Κορινθίου

Δεν έχει πει σε κανέναν τι έχει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα: «Έκανε την επέμβαση και είναι...» - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Μαρίας Κορινθίου

Τις τελευταίες ημέρες, η Μαρία Κορινθίου απουσιάζει από το Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς όπως ανακοίνωσε και η ίδια στον αέρα, υποβλήθηκε σε μία επέμβαση και χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο).

Η κάμερα του Open Weekend, λοιπόν, το Σάββατο 18/2 συνάντησε την Λίτσα Πατέρα, με την οποία η ηθοποιός συνεργάζεται στο κανάλι και η ίδια απάντησε για την κατάσταση της υγείας της συναδέλφου της, μιλώντας και για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για όσα γράφτηκαν για την αποχώρησή της από το πλατό. Μάλιστα, ξεκαθάρισε και αν σκοπεύει να φύγει από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό κλείνοντας στόματα.

«Να πω ότι σήμερα κάθομαι εγώ εδώ. Λείπει η Μαρία γιατί υπεβλήθη σε μία εγχείριση, πήγαν όλα καλά, μίλησα μαζί της. Και να πω ότι είναι ντροπή, και να το προσέξουν και να το κοιτάξουν όλοι αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να τελειώνει χθες η εκπομπή και να λέει ότι θα λείψει κάποιες ημέρες και οι τίτλοι σε κάποιο site –ντροπή και αίσχος- να είναι “βόμβα! Φεύγει η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό”, όταν η γυναίκα λέει ότι φεύγει για να κάνει εγχείρηση. Δεν μπορείτε να δημιουργείτε εντυπώσεις με θέματα υγείας. Έλεος πια!», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα για την υγεία της Μαρίας Κορινθίου

«Είναι μια χαρά η Μαρία Κορινθίου. Έκανε την επέμβαση και είναι εντάξει. Την αγαπάμε πολύ και την περιμένουμε να έρθει. Είναι μια χαρά! Αν κάποιοι έγραψαν κάτι που δεν ισχύει, καλό είναι να μην το ξανακάνουν. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Δεν νομίζω να φύγω ποτέ από τον ANT1», τόνισε συγκεκριμένα η αστρολόγος.