«Δεν θα διανοούμουν καν να τον καλέσω στην εκπομπή γιατί...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό

«Με γοητεύει αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θα διανοούμουν καν να τον καλέσω στην εκπομπή γιατί...» - Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια που δεν έχουν δώσει κιόλας κανένα δικαίωμα στα τόσα πολλά χρόνια κοινής πορείας και γάμου. Θέλουν να κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχουν καταφέρει (δείτε την ανάρτηση τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου).

Ο Θέμης Σοφός είναι από τους πιο επιτυχημένους δικηγόρους στην Ελλάδα, ωστόσο δεν θέλει να απασχολεί τα media, όπως κάνουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι του βγαίνοντας στις εκπομπές μιλώντας για τις πολύκροτες υποθέσεις τους. Βέβαια, συμβουλεύει την σύζυγό του και πολλές φορές το έχει αποκαλύψει η ίδια στο πλατό της εκπομπής της στον ALPHA, Happy Day.

Γιατί δεν θα καλούσε στην εκπομπή της τον σύζυγό της η Σταματίνα Τσιμτσιλη;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το σύζυγό της, απαντώντας στο λόγο που δεν βγαίνει να μιλάει στα κανάλια.

«Δεν του αρέσει. Θεωρεί ότι ο δικός του δρόμους και ο τρόπος που θέλει να εκφράζεται είναι μέσα στις δικαστικές αίθουσες», απάντησε.

Όταν την ρώτησαν αν της έχει μπει στο μυαλό να τον καλέσει στην εκπομπή της, δήλωσε: «Δεν θα διανοούμουν καν να σκεφτώ κάτι τέτοιο γιατί είναι κάτι που δεν θα συζητούσε καν αλλά είναι και κάτι που με γοητεύει σε αυτόν. Δηλαδή βλέπεις ότι τελικά όλοι λένε ακόμη και αν λένε δεν θέλω να βγαίνω στο γυαλί και δεν με νοιάζει, όταν βγούνε αρέσκονται και τους αρέσει. Ο Θέμης που θα μπορούσε να είναι στο προσκήνιο και στο γυαλί, δεν το θέλει καθόλου».

Δείτε φωτογραφίες από σπάνια έξοδο τους: Σε πολύ τρυφερές στιγμές μπροστά σε ένα ολόκληρο μαγαζί Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός

Οι προτάσεις που δέχτηκε για να φύγει από τον ALPHA

«Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα ότι πέρσι με προσέγγισαν και άλλοι σταθμοί και σε μια περίπτωση έφτασα σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που ένιωσα ότι με θέλουν και με διεκδικούν άλλα κανάλια και ήθελαν να επενδύσουν σε μένα» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για μένα αυτό που έχω στον ALPHΑ, είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου αρέσει η σταθερότητα και νιώθω ότι είναι προέκταση του σπιτιού μου», σχολίασε.

Αν της έχουν γίνει προτάσεις για την πολιτική ή για δελτία ειδήσεων, είπε «Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων αλλά αυτό που κάνω τώρα μου αρέσει και είμαι 100% αυτό που είμαι εγώ. Επειδή η Πόπη Τσαπανίδου την πάτησε, λέγοντας πως δεν θα συμμετείχε σε κόμμα και βρέθηκε να απολογείται, έτσι εγώ ποτέ δε λέω ποτέ».