Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θεωρώ ότι η Μενεγάκη...» - Τα σχόλια της παρουσιάστριας για την κόντρα με τον Ουγγαρέζου

«Ήταν να είμαι κι εγώ σε αυτό το πάρτι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θεωρώ ότι η Μενεγάκη...» - Τα σχόλια της παρουσιάστριας για την κόντρα με τον Ουγγαρέζου

Το πρωί του Σαββάτου (18/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στην χειρότερη συνεργασία που είχε μέχρι τώρα (δείτε εδώ με ποιούς) μίλησε στην εκπομπή του OPEN για την Ελένη Μενεγάκη και την κόντρα που έχει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Επιπλέον, η Κατερίνα Ζαρίφη κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας με την παρουσιάστρια του MEGA ή τον Νίκο Μουτσινά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο

«Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο, με τρέλα. Τον λατρεύω, είναι από τους ανθρώπους που γελάω πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι σε πιο ώριμη φάση από τότε, τη σκούφια μου θα πετούσα» δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη, τονίζοντας βέβαια ότι η δουλειά της δεν είναι η ζωή της.

Σε ερώτηση για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στο οποίο παραβρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά: «Ήταν να είμαι κι εγώ σε αυτό το πάρτι. Είχα γύρισμα και δεν πήγα. Συμφιλίωση γίνεται όταν υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση. Απ’ ό,τι κατάλαβα εκεί το ακριβώς αντίθετο υπάρχει».

«Τα κάναμε αυτά με την Ελένη. Ήταν πιο family το κλίμα. Και σε σπίτια συνέχεια μαζέματα, και στης Ελένης το σπίτι πολλά γλέντια. Είναι ένας πολύ γήινος άνθρωπος» τονίζει η παρουσιάστρια.

Θα επέστρεφε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

«Φυσικά. Είναι μία ερώτηση που μου την κάνουν συνέχεια. Βάσει των εμπειριών μου στην τηλεόραση, ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Ζαρίφη είχε μιλήσει για τις σχέσιες που έχει με την Ελένη Μενγάκη, μετά από τόσα χρόνια.

«Μου έχει λείψει το υγιές κλίμα της τηλεόρασης. Σπανίως το βρίσκεις… Η βασική μου δουλειά είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου και εντάξει, η τηλεόραση η αγάπη μου, αυτός ο εραστής…» είπε και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δε μου έχουν προτείνει κάτι. Διάβασα αυτό που είπαν ότι κάτι μου έχουν προτείνει αλλά εμένα δε με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Γράψανε για ένα concept εκπομπής που googlαρα για να δω τι είναι».

«Εννοείται ότι έχουν γραφτεί ψέματα για εμένα. Το βασικότερο ήταν ότι είχα μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη. Ουδέποτε είχα μαλώσει μαζί της. Είχαν περιγράψει και τον καβγά μάλιστα σε ένα site. Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη. Είναι ο Έλον Μάσκ της ελληνικής τηλεόρασης» είπε σε άλλο σημείο η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχω φάει ξύλο από την ελληνική τηλεόραση σε σχέση με το γιατί κάνω ή γιατί να είναι απέναντι. Τότε μας απασχολούσαν άλλα πράγματα. Θεωρούσα ότι ήταν άδικη επίθεση γιατί ήταν μια κριτική στα δεδομένα που πήγαμε να σπάσουμε εμείς, αυτό το “κούκλα-μπούκλα”. Με τα δεδομένα του τώρα εννοείται θα το ξαναέκανα» ανέφερε σε άλλο σημείο για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τέλος, για τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τα κιλά και την εμφάνισή της, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε: «Κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, όχι όμως εξτρίμ καταστάσεις. Με ενοχλούν τα σχόλια για το αν πάχυνα ή αδυνάτισα. Το να σου πει κάποιος ότι τώρα που αδυνάτισες είσαι ωραία, το θεωρώ “προσβλιμέντο”.

Πάει για καλοσύνη αλλά στην πορεία σου βγαίνει λίγο πιο κακιασμένο… Πρόσφατα συνέβη σε φίλη μου να πει σε άνθρωπο “καλέ τι ωραίος που είσαι, αδυνάτισες” και ο άνθρωπος αυτός να μην έχασε τα κιλά από χαρά. Καλό είναι τα μεγέθη να μας απασχολούν σε άλλα πράγματα».